Vi söker en Supportmedarbetare

Svensk e-identitet växer och har lite för mycket att göra. Lyxigt och kul, men därför behöver vi nu förstärka vårt supportteam. Vi söker en lösningsorienterad och ordningsam kollega som hjälper oss att fortsätta vår tillväxtresa.

Din nya roll

Gillar du variation och att ge förstklassig service till kunder i ditt arbete? Great! Det är nämligen det som ditt nya jobb kommer gå ut på. Du kommer in i ett tight team där du får hjälpa och guida våra kunder i olika tekniska utmaningar och administrativa uppgifter via våra supportkanaler. Din arbetsdag kommer vara varierad eftersom det hela tiden är nya ärendetyper och problem som våra kunder behöver din hjälp för att lösa.

För att få en flygande start kommer du först att få lära dig våra produkter och tjänster och du får en mentor som coachar dig. Sist men inte minst får du härliga kollegor!

Vi har kollektivavtal och tillämpar fast månadslön. Provtjänstgöring tillämpas.

Vem är du?

Som person tror vi att du är initiativrik, serviceinriktad och villig att hugga tag där det behövs. Förutom det hoppas vi att du kan kryssa för dessa punkter:

  • Du tycker att det är roligt med kundkontakt och att lösa olika kunders problem.
  • Du gillar att kommunicera och uttrycker dig väl på svensk i både tal och skrift.
  • Du uppskattar en god struktur även när du har väldigt många olika saker igång samtidigt.
  • Du är flink och van att jobba i flera olika IT-system.
  • Om du har branschkunskap eller erfarenhet från vård- och omsorg är det ett stort plus då många av våra kunder återfinns där.

Ansök nu!

Är detta rollen för dig? Skicka då CV och ett personligt brev och berätta varför du ser dig själv hos oss på Svensk e-identitet! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar vår stjärna innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka! Sista dag för ansökan är 2022-07-17.

Ansök här!

Frågor?

Har du frågor om tjänsten får du gärna prata med Kim Sjölund som du når på kim.sjolund@e-identitet.se eller 018-481 19 00.

Vilka är vi på Svensk e-identitet?

Vi ser till att du är du! Svensk e-identitet AB är ett litet expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag drygt 50 personer som jobbar med inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Sedan 2017 är vi en del av Visma-koncernen som vårt eget bolag.

Kolla in hemsidan för att få full koll på vad vi gör www.e-identitet.se och lyssna även gärna på vår radioreklam https://e-identitet.se/news/nu-hors-vi-pa-radio/

Om anställningen

Omfattning:
Heltid
Varaktighet:
Tillsvidare
Var ligger arbetsplatsen?
Vaksalagatan 6
75320 Uppsala