Skip to main content

Validering för vård och omsorg

Vi har många tjänster som passar vårdgivares krav på säker åtkomst

Information som vårdgivare hanterar om patienter och brukare måste av naturliga skäl hanteras särskilt varsamt där kraven kring säker åtkomst är högre än i många andra organisationer. Svensk e-identitet är med sina tusentals vårdkunder i både privat och offentlig verksamhet samt många års erfarenhet specialiserade på just säker åtkomst inom vård och omsorg. Vi kan erbjuda särskilt skräddarsydda men fortfarande paketerade lösningar genom att vi kan erbjuda en helt unik kombination av inloggningstjänster och administrationstjänster kring HSA-katalog och SITHS-kort.

Kombinera tjänster effektivt
med Svensk e-identitet

För att visualisera allt som Svensk e-identitet har att erbjuda har vi valt att låta er följa med vår kund, som vi kallar för Vårdgivaren.se. Vi svarar på frågor och lyfter de utmaningar och lösningar som funnits längs vägen mot en allt mer digitaliserad vård. Svensk e-identitets roll är precis som alltid att leverera tjänster som ger kunden den enklaste och mest tidsbesparande lösningen som går att uppnå.

Vi vet precis vad ni som vårdgivare behöver när det gäller inloggning:

För vem som än behöver logga in till vilket system som helst har vi en enkel lösning som inte kräver långa handläggningstider och tekniska kunskaper.

TILL ALLA VÅRA TJÄNSTER »

Vad säger våra vård- och omsorgskunder?

Med Svensk e-identitets hjälp kan vi släppa allt ansvar och administration för SITHS-korten. De gör allt jobb åt oss och vi behöver heller inte egen RA-ansvarig.

Helena Lindberg, administratör på Attendo

Fler kunder