Skip to main content

Jobba mobilt inom vård och omsorg

Flexibelt och säkert även när ni delar enheter som telefon, surfplatta eller dator

Mobila enheter behöver säker inloggning. Vi erbjuder effektiva och flexibla metoder som passar alla enheter och operativsystem. Metoderna integreras enkelt med alla typer av webbapplikationer och appar. Vi erbjuder fem smidiga alternativ.

Fem fina lösningar

Mobilt SITHS med Tactivoskal

SITHS-kort i kombination med iOS-enheter möjliggör inloggning och tillgång till nationella tjänster såväl som lokala tjänster. Lösningen fungerar även för delade enheter.

Läs mer om Mobilt SITHS

VårdID

Användare med SITHS-kort använder en app likt BankID för inloggning istället för SITHS-kort. Lösningen kräver 1-1 devicer och passar användare som inte behöver tillträde till nationella tjänster. Stöder Android.

Läs mer om VårdID

iDappen

Organisationens nätverkskonto (AD-konto) kopplas ihop med en inloggningsapp likt BankID. Lösningen passar användare som inte behöver tillträde till nationella tjänster. Lösningen kräver 1-1 devicer.

Läs mer om iDappen

Säkerhetsnyckel Feitian K9 (NFC)

Feitian är en liten och stryktålig bricka på en nyckelring. Vid inloggning anger användaren användarnamn samt lösenord och placerar brickan mot baksidan av sin telefon. Lösningen fungerar utmärkt vid delade devicer.

Läs mer om säkerhetsnyckel

Engångskodsdosa

Vid inloggning anger användaren användarnamn samt lösenord och matar sedan in engångskoden som dosan genererar. Lösningen fungerar för alla typer av devicer, operativsystem samt för delade enheter.

Läs mer om engångskoddosa

2FA-paket

Och sist men inte minst vårt smarta 2FA-paket med säkerhetsnyckel för mobil och dubbelt säker inloggning när fler måste dela telefoner och surfplattor.

Läs mer om 2FA-paketet