Skip to main content

Tjänster för organisationer & företag

  • Använda tvåfaktor för säkrare inloggning för er personal?
  • En inloggning till flera system?
  • Trygg och säker inloggning och signering för era kunder med e-legitimationer?
  • Säkerställa identitet vid inkommande samtal/chatt?

Tjänster för organisationer & företag

Allt fler företag, organisationer, förbund har ett ökat behov av tryggare och säkrare inloggningslösningar för sin personal och kunder. Då användarnamn och lösenord inte räcker till erbjuder vi företag, organisationer, förbund med flera många smidiga paketlösningar. De är mycket enkla att implementera, administrera och använda där vi möjliggör användandet av alla svenska e-legitimationer som BankID, Freja eID+, Svenska Pass. Telia och SITHS. Vissa organisationer har behovet att identifiera sina kunder och användare vid inkommande samtal och då är Personvalidering ett smidigt alternativ.

För vem som än behöver logga in till vilket system som helst har vi en enkel lösning som inte kräver långa handläggningstider och tekniska kunskaper.

TILL ALLA VÅRA TJÄNSTER »

Vad säger våra företagskunder?

Vi förbättrar patienternas kontaktvägar med hjälp av innovativa ärendehanteringssystem som nyttjar alla de vanligaste digitala kommunikationskanalerna, dvs videochatt och telefoni. Samtidigt bidrar vi till att förbättra vårdpersonalens arbetsmiljö genom att underlätta för dem att möta patienternas önskan om snar kontakt.

”Aurora Innovation hjälper vården att förbättra sin patientkontakt genom att skapa bättre kontaktvägar och därmed minimera patienternas väntetid.
Tillsammans med hälso- och sjukvårdens aktörer sätter vi patienten i centrum och möjliggör morgondagens vårdmöten, idag.

Med hjälp av Svensk e-identitet så vi har samma leverantör av alla typer av anslutning för e-identitet och auktorisering. Tjänster som vi använder oss av är Mobilt BankID, Security Assertion Markup Language (SAML) för anslutning till suomi.fi. Svensk e-identitet och Aurora Innovation är ju grannar här i Uppsala, vi träffades för första gången på Vitalis i Göteborg för tre år sedan.”

Petra Månsson, marknadschef, Aurora Innovation

Fler kunder