Skip to main content

Tjänster för kommun & offentlig förvaltning

Våra tjänster passar kommun och offentlig verksamhet särskilt väl

Vi ser till att ni i offentligt finansierad verksamhet, exempelvis kommun, har de inloggningslösningar som passar just er allra bäst. Och som också följer alla regelverk, som exempelvis anslutningskrav till eIDASBankID är idag självklart för de flesta, men kan även kompletteras med andra metoder som nya Freja eID+. När behörigheter behöver hanteras internt finns också många smarta alternativ; exempelvis säkerhetsnycklarSMS-koderSSO-lösningar.

För vem som än behöver logga in till vilket system som helst har vi en enkel lösning som inte kräver långa handläggningstider och tekniska kunskaper.

TILL ALLA VÅRA TJÄNSTER »

Vad säger våra kommunkunder?

Vi tycker att det är enkelt att få till integration för inloggning för de system vi haft behov av, för enhetlig inloggning av elever, personal och medborgare. Vi har fått stort gehör för anpassad design för det som möter slutanvändare. Flödet och design av självserviceportalen har varit ett bra stöd för oss, inklusive hantering av Zero Administration med importfunktion av säkerhetsnycklar. Vi har också fått hjälp med att anpassa iDappen för att hantera utgivningsfunktion med kort giltighetstid för eID till icke personliga mobiltelefoner.

Lars Nordlinder, infrastruktur och IT, Linköpings kommun

Några av våra kommunkunder