Skip to main content

- Helhetsleverantören som agerar integrationsmäklare -

Välkommen till oss!

Här har ni Svensk e-identitet, vi är marknadens främsta och tryggaste leverantör av tjänster för inloggning, autentisering och signering samt ombudstjänster för HSA och SITHS.

I takt med att samhället digitaliseras allt mer blir behovet av flexibla och anpassade tekniska inloggningsmetoder allt större, liksom möjligheterna att med hjälp av teknik underlätta för verksamheter att kunna lägga sina resurser för det som de är till för – som patienter, kunder, brukare, elever – i stället för teknik.

Som navet mellan människa, teknik och digitalisering erbjuder vi flera integrationsmetoder för att användare ska kunna logga in med önskad inloggningsmetod till ett eller flera system. Vårt eget enkla och unika GrandID API utgör oftast utgångspunkten för att erhålla enkla och lättanvända inloggningslösningar.

Låt våra tekniska lösningar lösa era tekniska utmaningar – vi hjälper er!

Varför ska du anlita oss?

Tryggt

  •  
    Vi har en heltäckande och teknikoberoende tjänsteportfölj som resulterar i att du får en anpassad lösning som matchar just din organisation och era behov.

Enkelt

  •  
    Vi förvandlar och paketerar avancerad teknik till lättanvända tjänster. Vi är navet mellan människa och teknik.

Kostnadseffektivt

  •  
    Våra tjänster är byggda i moduler. Det innebär att du kombinerar din egen lösning och betalar månadsvis för det du behöver.

- Vi agerar integrationsmäklare mellan SP och IdP -

Helhetsleverantören med en bred produktportfölj

Sedan starten 2009 har företaget utvecklat en tung och säker produktportfölj med ett fyrtiotal tjänster som stödjer flera miljoner inloggningar och signeringar varje månad – samt ett stort antal vårdgivare som låter oss avlasta deras HSA och SITHS-hantering och Sambianslutning. Därmed hjälper vi ett stort antal kommuner, vårdgivare, företag, systemleverantörer, myndigheter, lärosäten och många andra att kunna effektivisera sina verksamheter, följa allt mer skärpta lagkrav och underlätta för sina användare. Det är det vi är bäst på, och det tänker vi fortsätta vara.

Uppsalaföretaget

Hur det kom sig

Uppsalaföretaget Svensk e-identitet grundades år 2009 av Jörgen Hellgren, Patrik Sandberg och Mikael Westöö som hade en gemensam vision: att förvandla avancerad teknik till lättanvända tjänster. De upplevde att behovet av flexibla och paketerade lösningar för autentisering inte fanns och bestämde sig då för fylla igen luckan och därmed göra digitaliseringen enklare för organisationer och därmed även för användare och samhälle.

Vi är idag drygt 55 anställda, där medarbetarstyrkan ständigt fylls på med nya krafter – nu snabbare än någonsin. Vi har vårt huvudkontor på Vaksalagatan i centrala Uppsala. Vi har även ett kontor i Göteborg och ett i Söderhamn.

Svensk e-identitet ägs av den stora och trygga Visma-koncernen.