Våra tjänster

Svensk e-identitet är experter på att förvandla autentisering och annan avancerad inloggningsteknik till något enkelt. Vi underlättar också för många vårdgivare som ombud för all administration kring HSA och SITHS.

 

 

 

 

 

Auth

Heltäckande tjänsteportfölj

I vår heltäckande och teknikoberoende tjänsteportfölj finns många flexibla molntjänster som snabbt och enkelt bidrar till att både offentlig och privat verksamhet får lätt att leva upp till gällande säkerhetskrav för inloggning, autentisering (auth) och signering tillsammans med sina systemleverantörer. Det är varken krångligt eller dyrt.

Vi har delat upp vår tjänsteportfölj i sex olika kategorier; HSA- & SITHS vårdombud, e-legitimationer, integrationsmetoder, federationer, tvåfaktorsinloggning och användardata.

 

 

Var jobbar du?

För att underlätta presenterar vi här specifika tjänster som särskilt brukar passa olika sektorer;
Vård & omsorg, kommun & offentlig verksamhet, systemleverantörer (SP) & utvecklare samt privata företag & övriga organisationer.

För vård och omsorg

För kommun offentligförvaltning

För systemleverantörer & utvecklare/system providers & developers

För övriga organisationer & företag

HSA- & SITHS vårdombud

Som Sveriges främsta ombud för HSA och SITHS hjälper vi 100-tals vårdgivare med registreringar i HSA-katalogen samt utfärdande av SITHS-kort.

Läs mer här 

E-legitimationer

Svensk e-identitet ansluter era e-tjänster enkelt och säkert till samtliga godkända svenska e-legitimationer som finns på den svenska marknaden. Om särskilda anpassningar eller tillägg behövs hos er hjälper vi förstås till även med det.

Läs mer här 

Integrationsmetoder

När användare och organisationer behöver kopplas ihop med system behövs en integrationsmetod, exempelvis Saml 2.0, ADFS eller ett API där vi erbjuder vårt eget GrandID API.

Läs mer här

Federationer

Federerad inloggning är användbar när användarna behöver ha åtkomst till flera olika system och vill kunna använda samma användaruppgifter, ofta inom skolvärlden. Vi ansluter användare och system till de flesta federationer.

Läs mer här

Tvåfaktorsinloggning

Tvåfaktorsautentisering – 2FA – betyder att en identitetskontroll görs med hjälp av två skilda former av information. Svensk e-identitet erbjuder stöd för många olika varianter.

Läs mer här

Användardata

När en användare loggar in eller registrerar sina uppgifter kan samma information eller attribut komma till nytta på flera sätt i flera system.  Svensk e-identitet har stor vana att hantera attributöverföring.

Läs mer här

Systemintegrationer

Vi integrerar användare och system mot de flesta system.

Se de vanligaste här.

 

 

 

 

Testa hur det ser ut att logga in i vår demomiljö

Testa gärna hur våra tjänster kan se ut här. Observera att detta endast är en demosida där vissa av tjänsterna kräver koppling till en app, certifikat eller annan tjänst för att fungera.

Beställ
eller berätta vad du är intresserad av

Om du vet vad du är ute efter kan du fylla i vårt formulär här direkt, så återkommer vi till dig inom kort med förslag.