Freja Organisations eID

Låt medarbetarna logga in på jobbet utan att använda sin privata e-legitimation

Äntligen finns en e-legitimation som kan användas specifikt i tjänsten. Till Verisecs e-legitimation Freja eID finns nu nämligen även Organisations eID som enkelt kan integreras med hjälp av vår smarta Freja-paketering.

Genom att komplettera en användares befintliga Freja eID-legitimation med ett attribut som baseras på användarens roll i organisationen kan den användas även som elektronisk tjänstelegitimation, exempelvis inom skolan, vård- och omsorg eller fackförbund. 

Läs mer om Freja Organisations eID 

Freja eID+ är en säker, komplett, fristående och godkänd e-legitimation med många användningsområden som inte har någon koppling till banken.

Läs mer om Freja eID

Ett smart paket för enkel integration

För att kunna använda autentisering och signering med Freja organisations eID i tjänsten behöver den integreras och knytas samman med organisation, system och användare. Allt samman behöver sedan löpande kunna administreras på ett enkelt sätt. Vi tillhandahåller ett paket som gör den processen enkel.

Vad ingår?

Beroende på förutsättningar och behov kan lösningen variera, men det som ingår funktionerna för inloggning (Freja OAuth) och signering tillsammans med är tjänster för att integrera användarkälla, exempelvis Active Directory (AD), knyta Freja eID till Organisations eID, administrera användare samt  själva.