En utvecklande och trevlig arbetsplats

Jobba hos
oss på Svensk e-identitet

Svensk e-identitet expanderar just nu kraftigt och kan mycket väl vara intresserad av vad just du har att bidra med till våra viktiga kunder, trevliga kollegor och spännande företag.

Vi söker en Senior Software Engineer – ansök redan idag!

Vi söker en produktägare – ansök idag!

 

Medarbetare

50

Antal kontor

3

Språk

10+

Vad säger våra medarbetare?

”I mitt dagliga arbete så jobbar jag med både backend- och frontendutveckling av våra interna och externa system. Vi jobbar med nya spännande tekniker och ställs hela tiden inför nya roliga utmaningar och problemlösning, något som jag tycker är riktigt kul!”

Jonatan Trolin
Systemutvecklare, Svensk e-identitet

Vad säger våra medarbetare?

”Att jobba på Svensk e-identitet är både utvecklande och utmanande vilket jag tycker är kul. Det är härliga kollegor med en bra dynamik kring avdelningarna som tillsammans utvecklar företaget och pushar varandra mot framgång. Bolaget är ständigt i utveckling och det är roligt att få vara med och bygga ett stort och starkt företag.”

Madeleine Holmlind
Handläggare för HSA och SITHS, Svensk e-identitet

Vad säger våra medarbetare?

”Jag har ju väldigt trevliga och hjälpsamma kollegor samt kunder. Detta är mitt första jobb efter examen så när jag precis började var jag lite nervös men alla var hjälpsamma så jag kom in i gänget snabbt. Jag uppskattar också kontakten vi har med kunderna, det är väldigt bra stämning när vi hörs. På kontoret här i Göteborg är vi fem personer men jag tycker att samarbetet med leveransgruppen i Uppsala också fungerar väldigt bra.”

Maria Ahlstedt
Integrationsspecialist, Svensk e-identitet

Vad säger våra medarbetare?

”Det har gått från ett företag med ungefär 10 anställda till över 30 anställda snabbt, och det har verkligen påverkat hur vi arbetar till det bättre. När jag först började var det ibland lite röriga arbetsdagar då man som utvecklare var mer allt-i-allo. Nu är det betydligt mer strukturerat då vi jobbar med ett antal specifika uppgifter i veckan och kan fokusera på det. Det är en bra arbetsbelastning och en avslappnad stämning där vi inte tävlar mot varandra utan jobbar tillsammans mot samma mål.

Hjalmar Wåhlander
Produktägare, Svensk e-identitet