Vi söker en produktägare interna system

Vår organisation växer och därmed behöver vi fylla en tjänst med en driven person som brinner för produktutveckling i en bransch där vi hjälper myndigheter, kommuner och infrastrukturellt kritiska bolag att på ett enkelt, smidigt och säkert sätt hantera sina inloggningssystem.

Din nya roll

Som produktägare för interna tjänster hos oss kommer du att vara ansvarig för produktutveckling och produktägarskap för primärt våra interna verktyg som används av personalen på Svensk e-identitet.

För att kunna tillgodose våra kunders behov behöver vi ha verktyg för att kunna leverera rätt lösningar på ett enkelt, säkert och tryggt sätt. I din roll som produktägare kommer du att kommunicera med våra olika avdelningar, förstå deras behov, formulera lösningar i samråd med vår tekniska avdelning och ta beslut kring hur din backlog prioriteras utifrån affärsmässiga, funktionella och praktiska värden.

Rollen erbjuder ett stort mått av kreativitet där du kommer att förväntas komma att ta egna beslut, komma med lösningar och vara lyhörd gentemot dina medarbetare.

Din placering kommer att vara i bolagets affärsutvecklingsavdelning där du ingår i en grupp av roller som affärsutvecklare, produktägare och informationssäkerhetsansvariga. Du kommunicerar dagligen mot ett eller flera av våra utvecklingsteam och nyckelpersoner inom dessa.

Din fasta arbetsplats är i vårt kontor i centrala Uppsala eller från idylliska Jonsereds fabriker strax utanför Göteborg. Avdelningen ses mycket online och vissa resor förväntas för att kunna sammankoppla personerna inom den. Du kommer att förväntas vara på plats regelbundet för att skapa kontaktytor men den dagliga verksamheten sköts på den plats du arbetar bäst på. Vi erbjuder goda möjligheter till arbete från din bostad.

Vem är du? 

Som person tror vi att du är kommunikativ, kreativ och har en vilja att utveckla och effektivisera våra tjänster. Vi tror att du är självgående med stort driv och samtidigt en bra lagspelare som vill lära dig mer om olika tekniker och större IT-miljöer. Du har lätt för att diskutera lösningar och göra dig förstådd hos dina kollegor.

Vi söker dig som har stor erfarenhet av att arbeta med agila arbetssätt, gärna erfarenhet av liknande roller samt en god förmåga att hantera många bollar på en gång. Vi tror att du är  en självgående person som tar in kunskap genom att fråga tills du förstår och samtidigt utmanar oss med nya insikter.

Vi tror att du har någon form av teknisk grund i botten som gör det enklare för dig att effektivt kommunicera med våra team av utvecklare.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom produktägarskap, SITHS & HSA.

Erfarenhetskrav

  • Scrum/agila arbetsmetoder

  • Relevant arbetslivserfarenhet alternativt högskoleutbildning inom produktutveckling

Meriterande kompetenser

  • Ledarskapsutbildningar/erfarenheter

  • Erfarenhet av branschen/våra tjänster

  • Teknisk förståelse av webbtjänster

Ansök nu! 

Är detta rollen för dig? Skicka då CV och personligt brev där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Svensk e-identitet! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag så vänta inte med att ansöka! Vi ser fram emot att höra av dig!

Ansök här!

Vilka är vi på Svensk e-identitet? 

Vi ser till att du är du! Svensk e-identitet AB är ett expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag drygt 45 personer som jobbar med inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Sedan 2017 är vi en del av Visma-koncernen men är vårt eget bolag och härligt gäng som levererar produkter och tjänster i världsklass!

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2022-04-14

Tillträde:
2022-03-28

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg, Uppsala

Kontaktpersoner:
Hjalmar Wåhlander
tfn: +46 18-481 19 10

Fler nyheter