Mobil vård och omsorg

Logga in mobilt, enkelt och säkert inom vård och omsorg

Mobila enheter behöver säker inloggning. Vi erbjuder effektiva och flexibla metoder som passar alla enheter och operativsystem. Metoderna integreras enkelt med alla typer av webbapplikationer och appar. Vi erbjuder fem smidiga alternativ.

Mobilt SITHS

Logga in med ditt SITHS-kort på en mobiltelefon eller surfplatta. För användaren fungerar det på samma sätt som Mobilt BankID. Metoden kräver Tactivoskal eller kortläsardongel.

iDappen

Koppla ihop organisationens nätverkskonto (AD-konto) med en inloggningsapp (typ BankID). Metoden passar användare som inte behöver behörighet till nationella tjänster och kräver personlig enhet.

Säkerhetsnyckel

Logga in med säkerhetsnyckel – en liten och stryktålig bricka på en nyckelring. Användaren väljer pinkod och placerar brickan mot baksidan av sin telefon. Metoden kräver Android-enheter och fungerar utmärkt vid delade enheter.

Engångsdosa

Logga in med säkerhetsdosa. Användaren väljer pinkod och matar sedan in en engångskod som dosan skapar. Metoden fungerar för alla typer av enheter, operativsystem och även för delade enheter.

Kontakta oss för mer information och få tillgång till den inloggningsmetod som passar er bäst.

Produktblad

I våra produktblad finns mer information om mobil vård och omsorg som du kan hämta här nedan.

Mobilitet – Produktblad (pdf)
Mobilitet – Fördjupad information (pdf)

Vi finns här för support och beställning
Kontakta oss för mer information och tillgång till rätt inloggningslösning genom att ringa eller mejla!

Net iD

För att läsa om och ladda ner Net iD, klicka här