BankID - Din nyckel till oändliga möjligheter

Med BankID har du tillgång till en mängd olika användningsområden, det är mycket mer än bara en e-legitimation. Oändliga möjligheter väntar på att upptäckas!

Användandet av BankID för e-legitimation och inloggning är inte bara säkert och tidsbesparande för organisation och användare, den kan också kombineras med många smarta funktioner. Lås upp allt du önskar – om det är gymmet, kontoret, en paketbox eller den självbemannade kiosken. Möjligheterna är oändliga med BankID.

Glöm nycklarna, med gott samvete

Istället är BankID allt som behövs för att komma in, och ut.

Med mobilt BankID kan dina användare låsa upp en mängd olika platser och system på ett enkelt sätt. Detta inkluderar allt från gymmet och kontoret till garaget och tvättstugan, samt många andra områden och system som kräver säker inloggning. Oändliga möjligheter öppnar sig med mobilt BankID, det är endast din kreativitet som sätter gränserna.

Digitalisera och minska fysisk nyckelhantering och krånglig administrering. Svensk e-identitet kan enkelt och smidigt integrera till redan befintliga tekniska system och appar och ni kan köra igång efter bara några timmar.

  • Lås upp i stort sätt vad du vill med hjälp av BankID: Medicinkylskåp, Kontor, Gym, Lagerlokal, System
  • Säkerställ att rätt person med rätt behörigheter kommer in
  • Integrera till redan befintliga tekniska system

QR-koden - er nya hjälte

Hjälp kunder, medlemmar och gäster att hjälpa sig själva.

Korta ner köerna, snabba på förloppet och underlätta för användarna genom att starta igång BankID-flödet med hjälp av QR-kod. Det är bara att scanna koden, identifiera med BankID och kom direkt in i vald tjänst, app eller formulär.

Genom att integrera BankID i applicerbara system och appar ökar inte bara säkerheten för användaren utan framförallt minskar onödiga hinder som bortglömda lösenord, användarnamn och koder.

  • Inga osäkra lösenord och användarnamn
  • Gör autentiseringsflödet säkrare
  • Snabbt och smidigt för användarna