Effektivisera din e-handel med BankID

Är du trött på allt krångel och strul som följer med inloggningsmetoden på din e-handelsplattform? Kanske har dina kunder också problem med att komma ihåg alla sina lösenord och användarnamn? Oroa dig inte, för här kommer en lösning som kommer att göra livet enklare för både dig och dina kunder.

Tryggt, säkert och enkelt

BankID är svaret på dina bekymmer. Med denna säkra och pålitliga inloggningslösning kommer dina kunder att kunna logga in utan problem och samla alla sina köp på ett och samma konto. Detta gör inte bara livet enklare för dem, utan minskar även belastningen på din kundtjänst. Inte nog med det, du höjer även trovärdigheten för din e-handelsverksamhet och tar den till nästa nivå av digitalisering.

Maximera din lönsamhet

Att implementa BankID som inloggningsmetod kan spara en stor mängd arbete. Sveriges största aktör för kvalitetsprodukter till köket, bordet och hemmet, Cervera, har redan gjort det och minskat sin kundservicebelastning med 90%. Det kan också bli din verklighet!

Läs hela artikeln 

Testa kostnadsfritt i 14 dagar

Bäst av allt, du kan testa BankID kostnadsfritt i 14 dagar med Svensk e-identitet innan du tar ett officiellt beslut. Svensk e-identitet erbjuder också lättillgänglig och kostnadsfri support, stöd för både BankID och mobilt BankID, anpassad design och layout, enkel prismodell, och endast tre månaders uppsägning.

Testa BankID i dag och upptäck hur det kan höja din verksamhets trovärdighet och förbered dig för nästa tillväxtfas.