Skip to main content

VI VILL HJÄLPA TILL!

Vi vill avlasta där vi kan

Just nu prövas samhällsfunktioner, företag och privatpersoner extra hårt. Svensk e-identitet hanterar samhällskritiska funktioner och har privilegiet att stå förhållandevis stadigt då företaget kan rulla på som vanligt med medarbetare på distans. 

Vi kan och vill gärna hjälpa till med det vi kan bäst – att se till att organisationer och företag har de allra enklaste och lämpligaste inloggningsmetoderna så att personal och externa användare kan logga in enkelt i system och tjänster. Vi avlastar också vården administrativt med vår ombudstjänst för HSA och SITHS-hantering.

 

Hör av er om ni har förslag på vad vi kan bidra med!

Om vi kan, vill vi gärna hjälpa till särskilt kring behov, initiativ och idéer som i direkt anslutning till att avlasta påfrestningen i samhället med anledning av Coronakrisen. Vi är öppna för förslag om hur vi kan bistå. Ring eller mejla oss så tar vi gärna en diskussion.

Skicka e-post med kort beskrivning av behov

Eller ring: 018-481 19 00

Tjänster som särskilt kan underlätta just nu

Här samlar vi de av våra tjänster som särskilt kan underlätta för många organisationer just nu.

Låt användarna logga in med BankID istället för lösenord

När användare, kunder, medborgare, medlemmar styrs till att göra mer online kan BankID-inloggning förenkla förfarandet för både dem och er som verksamhet. Lösenordshantering försvinner och tjänsten blir både enklare och säkrare att komma åt, vilket också kan öka konkurrenskraften för företag som finns online.

Läs mer om BankID-integration här

Signera avtal med BankID

Digital signering gör det snabbt och smidigt att få avtal, blanketter och andra typer av dokument signerade med en e-legitimation som de flesta har lättillgängligt.

Läs mer om signering med BankID SIGN här 

 

Ta reda på vem det är i telefonen eller onlinemötet med Personvalidering 

Med Personvalidering kan patienter, medlemmar, klienter och kunder identifieras med e-legitimation i videokonferenser, telefon och chatt. Läs mer.

Frigör tid åt vård istället för HSA & SITHS-administration

Med redan hög belastning i vården hjälper vi gärna till med allt kring hantering av SITHS-kort och HSA-katalog som ombud.

Läs mer om HSA & SITHS Ombudstjänst här

Logga in till era system säkert även på distans

Hur kan säker och enkel inloggning på datorer, telefoner och surfplattor säkerställas med många medarbetare på distans? Ibland måste kanske privata enheter användas och ibland kanske det inte finns datorer, telefoner eller plattor till alla. Nedan sammanfattar vi de av våra tjänster som kan underlätta.

 

  • Mobilt SITHS – för säker åtkomst till vårdsystem på distans. Läs mer
  •  iDappen – som BankID fast i tjänsten med molnkoppling till valfri databas eller IDP. Läs mer
  •  Tvåfaktorslösningar – kan läggas till befintlig inloggning för att höja säkerheten vid inloggning på distans. Läs mer
  • E-legitimationer för inloggning till integritetskänsliga system, förutom SITHS exempelvis Freja eID+ som motsvarar LOA3. Läs mer om e-legitimation
  • Integrationsmetoder för att koppla ihop användare och system effektivare på effektivast sätt. Detta för att exempelvis möjliggöra inloggning till flera system med en enda identifiering – så kallad Single-Sign-On. Läs mer