ADFS

Enkel implementation av ADFS 3.X-4.X (WS-federation)

Med ADFS 3.X-4.X (WS-federation) kan en användare loggas in till ett system med en identitet som inte har någon anknytning till systemet. 

ADFS är en öppen XML-baserad standard för utbyte av data vid autentisering och auktorisation. Genom detta uppnås så kallad federerad inloggning. Single Sign On (SSO) kan erhållas oavsett vilken integrationsmetod som används.

Hur fungerar det?

Svensk e-identitet konfigurerar en ADFS-integration mot er organisation för att kunna ta emot användardata via WS-federation. Vi agerar som IDP (IDentity Provider) och SP (Service Provider) och kan därmed vara en tillförlitlig partner för alla typer av ADFS-installationer.

Är du systemleverantör och behöver stöd för ADFS i er applikation?

Vi vet att ADFS är tekniskt komplicerat. Därför har vi tagit fram ett smidigt API som gör att er applikation får ADFS-stöd inom 60 minuter. Lösningen är både enkel och prisvärd.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort!

(Obs! Ej beställningar av SITHS-kort och kortläsare.)

  • Obligatoriskt fält. Vänligen fyll i ett giltigt namn. Endast bokstäver är tillåtna.
  • Obligatoriskt fält. Vänligen fyll i en giltig e-postadress.
  • Obligatoriskt fält. Vänligen fyll i ett giltigt företagsnamn. Namnet får endast innehålla bokstäver, siffror, bindestreck, snedstreck samt punkt- och kommatecken.
  • Obligatoriskt fält. Vänligen fyll i ett giltigt telefonnummer. Minimum 6 siffror.
  • Obligatoriskt fält. Vänligen fyll i ett meddelande. Minimum 10 tecken.
  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Svensk e-identitet behandlar dina personuppgifter så som beskrivet i integritetspolicyn.