Ersätt osäkra användarnamn och lösenord med BankID

Stoppa hackarna!

Låt användarna logga in med e-legitimation i era tjänster, system och appar! Då skyddar ni både deras och er egen data från de som inte ska komma åt den. Eftersom cyberattackerna ökar är vi alltid redo att hjälpa till med att höja er digitala säkerhet. För att bidra till ett högre säkerhetsmedvetande vill vi puffa lite extra för det just nu – genom att erbjuda lägre start- och månadsavgift för vår enkla integration av BankID.

Passa på i oktober - lägre start-och månadsavgift

Lösningen är E-legitimation!

Genom att en gång för alla lösa era inloggningsbehov med e-legitimationen BankID – både mobilt och på fil – har ni en framtidssäkrad tvåfaktorslösning på plats. Det innebär att ni följer alla regler och lagar, skyddar er och andras data från intrång. BankID är godkänd av DIGG på tillitsnivå 3 vilket skapar förtroende och trygghet både för er, anställda och kunder.

Läs mer om BankID  Eller bläddra i vår broschyr
BankID e-broschyr

Med e-legitimation kommer även många andra praktiska möjligheter som exempelvis identifiering via telefon och chatt med Personvalidering, möjlighet till mer komplett e-signering, inhämtning av uppgifter från Statens Personadressregister SPAR, möjlighet att komplettera med Freja eID och deras smarta tjänsteelegitimation Freja Organisations eID och mycket mera.

  • Nå fler kunder - inte minst i offentlig sektor där BankID signalerar trovärdighet
  • Spar tid och gör hanteringen av användarna mycket effektivare internt - inte minst för kundtjänst
  • Låt användarna signera digitalt med e-signering genom e-legitimation
  • Skydda era kunder och er själva från cyberintrångmed DIGG-godkänt e-leg på tillitsnivå 3
  • Möjliggör säker inloggning till fler system med e-legitimation
  • GDPR-säkra inloggningen
  • Passa på att få allt på plats i oktober med lägre avgifter

Stoppa hackarna med BankID

Anmäl er till webbinarium

Med cybersäkerhet i fokus bjuder vi in till webbinarium där vår informationssäkerhetsansvariga Maria Huss-Landström och vår inloggningsexpert Joseph Qureshi svarar på frågor kring cybersäkerhet och hur man kan skydda sig mot nätintrång. 

För er säkerhet
Antalet cyberattacker ökar och tanken på att få sin identitet kapad eller bankkontot länsat är förstås skrämmande. Maria Huss-Landström, som arbetar med informationssäkerhet på Svensk e-identitet kommer att berätta om betydelsen av cybersäkerhet för en organisation. Genom berättelser från verkligheten kommer Maria bland annat berätta om hur man skyddar sig mot nätintrång och hackare och vikten av att använda sig av tvåfaktorsautentisering.

Stoppa hackarna med BankID
Under webbinariet kommer vår inloggningsexpert Joseph Qureshi berätta hur ni kan skydda era kunder och användare genom att säkra upp inloggningen med BankID. Joseph kommer besvara frågor som varför är det säkrare än användarnamn och lösenord? Hur funkar e-signering med e-legitimation? Hur går det till att integrera e-legitimation i våra tjänster och system?

Välkommen!

En kontakt, en leverantör, en faktura, en support

Svensk e-identitet kan rubbet!

Med Svensk e-identitet får ni en kontakt för alla inloggningsbehov med paketerade lösningar anpassade för just er verksamhet. Som återförsäljare till samtliga e-legitimationer sköter vi kontakterna, den mesta av tekniken och ser till att allt hålls uppdaterat.

Svensk e-identitet gör anslutningen mycket enkel och smidig för er som organisation. Vi hjälper till att installera lämplig integrationsmetod, exempelvis med vårt eget enkla GrandID API, SAML, OpenID och erbjuder en gedigen och uppskattad teknisk dokumentation.