Stötta sjukvård och restaurangbransch med ShareWithCare, logga in säkert trots delade enheter, låt medarbetarna identifiera sig i tjänsten med e-legitimation. Här kommer lite av det senaste från Svensk e-identitet.

Ge en hjälpande hand till sjukvården och stötta restaurangbranschen

Nyhetsbrev
Med webbtjänsten ShareWithCare kan privatpersoner och företag skänka måltider från restauranger direkt till sjukvårdspersonalen på ett säkert och enkelt sätt. Tjänsten drivs helt ideellt. För att vara säker på att gåvan kommer rätt identifieras personalen med tjänstelegitimationen SITHS. Hittills har vi skänkt drygt 1000 måltider.

Nu söker vi fler sponsorer och partners som vill vara med och stätta så att vi kan fortsätta fylla på med nya presentkort.

De företag som vill vara med och bidra får sin logotyp publicerad på sharewithcare.se

Två nya paketeringar för smidig integration av säker inloggning

kampan--banner-2fa-2000x1125-1-1024x576

Nyckeln! Säkert och mobilt vid delade enheter

Här är paketet med säkerhetsnyckel och smidiga appar för säker och mobil inloggning när fler behöver dela på tjänstetelefonerna, exempelvis i hemtjänsten, skolan och handeln.
Nästa webbinarium 10 juni klockan 10.30.
Freja Organisations eID

Freja Organisations eID - en e-legitimation för tjänsten

Nu finns äntligen Organisations eID. Den kompletterar Verisecs e-legitimation Freja eID och kan användas specifikt för att logga in i tjänsten. Med vår smarta Freja-paketering kan den enkelt integreras och administreras i er organisation och era tjänster.
Mikael Westöö

Vi kan vara stolta!

Vi, alla medarbetare på Svensk e-identitet, har all anledning att vara stolta! Vi har under denna kris gjort många anpassningar och försökt hjälpa till i samhället på de sätt vi kan, säger vd och medgrundare Mikael Westöö.
Martin uppsalaföretaget

Visste du att Svensk e-identitet är ett Uppsalaföretag?

Uppsala har rankats till landets snabbast växande arbetsmarknad där flera svenska stora företag som Klarna, Skype och Daniel Wellington har sitt ursprung. Och så även Svensk e-identitet sedan drygt 10 år tillbaka.

Hög tid att byta ut SITHS-certifikat för våra ombudskunder

Just nu pågår ett intensivt arbete hos både oss och många av våra ombudskunder. Orsaken är att alla certifikat på nuvarande SITHS-kort behöver bytas ut eftersom de inte uppfyller säkerhetskraven enligt kvalitetsmärket Svensk e-legitimation. Teliakorten som används som bärare av SITHS-certifikat behöver också bytas ut till riktiga SITHS-kort. Om inte utbytet har påbörjats i er organisation är det hög tid nu.

Karta nyhetsbrev

Vi söker fler kortutlämningskontor!

Vi är glada och stolta över att vi på kort tid har startat upp samarbete med ett 15-tal kortutlämningskontor från Malmö till Luleå. För att öka tillgängligheten ytterligare för våra kunder i samband med det stora kortutbytet söker vi fler som kan agera som kortutlämningskontor.