Många nya ansikten hos Svensk e-identitet!

Vi växer så
det knakar!

Nu händer det grejer hos oss på Svensk e-identitet. För att vi ska fortsätta leverera förstklassiga tjänster behöver vi ligga på topp, därför rekryterar vi för fullt!

En hemvändare har kommit tillbaka efter tre och ett halvt års studier för att axla rollen som marknadsansvarig och projektledare. Vi har en ny ekonomichef, nya utvecklare, nya säljare och för er kunder kommer det bli ännu bättre då vi har rekryterat en customer success manager, som kommer arbeta för att ni kunder ska få ut maximalt av våra tjänster.

I år satsar vi även hårt på vårt Graduatesprogram, ett program där vi erbjuder coachning, mentorskap och nätverkande i utbyte mot nya kunskaper och idéer för tre stycken deltagare inom leverans och utveckling.

Det rör sig även internt

Inte nog med att vi har haft den stora lyckan att växa genom nyrekrytering, så har även vår befintliga personal fått möjlighet att utvecklas och bidra med mångårig kunskap inom bolaget genom att rekryteras internt till nya tjänster. Några har tackat ja till tjänster inom vår helt nya grupp för affärsutveckling och några från vår ombudsavdelning ska bemanna säljavdelningen.

Som ni ser finns det massor med möjligheter hos oss på Svensk e-identitet. Är du sugen på att vara med på vår resa här framöver? Spana in våra lediga tjänster här