Skip to main content

“Vi stöttar varandra och kämpar alltid tillsammans”

Bild på Esmeralda Cruz

På kontoret i centrala Uppsala jobbar Esmeralda Cruz som började arbeta hos oss på Svensk e-identitet i januari 2021. Esmeralda är 23 år, är en målmedveten och social person som inte backar för en utmaning. Hon har ett stort intresse för kost och konditionsträning, där löpning är den stora favoriten. Har du varit i kontakt med vår support? Då har du säkert fått hjälp av Esmeralda!

Vad är din primära arbetsuppgift?

– Mina primära arbetsuppgifter är att handlägga ärenden och att vara support för våra kunder via mejl, telefon och chatt. Ärendena kan handla om lite allt möjligt, beställningar för SITHS-kort, beställningar för funktionscertifikat, uppläggning av personposter i HSA-katalogen, lägga på behörigheter på konsulter hos våra kunder med mera.

Som handläggare har jag även kundansvar. Jag bokar in möten för att säkerställa att kunden har en bra upplevelse hos oss samt för att öka vår förståelse för deras behov.

Vad är det bästa med att jobba på Svensk e-identitet?

– Det bästa med att jobba på Svensk e-identitet är möjligheten att utvecklas. Jag är en person som gillar ordning och rutiner vilket har gjort att jag har intresserat mig mycket för att förbättra och implementera nya rutiner för olika procedurer på vår avdelning. Vi har en härlig dynamik på företaget och kollegorna är suveräna, vi stöttar varandra och kämpar alltid tillsammans.

Om du skulle rekommendera Svensk e-identitet som arbetsplats vad skulle du lyfta fram då?

– Att man känner sig behövd, det är en otroligt bra arbetsplats där man får chans att utvecklas och vara med att stärka bolaget och vara en del av dess framgång.

Esmeralda Cruz
Handläggare för HSA och SITHS på Svensk e-identitet