Träffa oss i monter F:08b

Retail technology & e-Commerce expo, 31 maj - 1 juni 2023

Med BankID som e-legitimation till era kundportaler kan vi erbjuda en säker och trygg inloggning när era kunder loggar in och handlar online.

Rasmus Östergård Hansen, Key Account manager på Svensk e-identitet kommer vara på plats och ta emot alla besökare på mässan.
– Det ska bli intressant att lyssna på vilka utmaningar e-handlarna står inför samt vilka behov som vi kan hjälpa till att lösa. Hur kan vi anpassa våra tjänster efter marknadens behov. Vi vill hjälpa slutanvändaren att hitta en tryggare värld online.

Vår kund Cervera har implementerat BankID från Svensk e-identitet som inloggningslösning till sina medlemsidor. Det har bland annat gett 90 procent lägre tryck hos kundservice kring inloggningfrågor och förenklat säljprocessen betydligt.

Vi hjälper er att komma igång snabbt, smidigt och enkelt så ni kan lägga era resurs på annat.

  • Slipp användarnamn och lösenord
  • Säker inloggning för båda parter
  • Kunder känner sig trygga
  • Personuppgifter och kunduppgifter skyddas
  • Seriös aktör


Retail technology & e-Commerce expo

Vi är utställare på nordens ledande mässa för hela e-handeln

Retail Technology & e-Commerce expo öppnar upp dörrarna till Kistamässan i Stockholm där du kommer kunna ta del av tongivande och banbrytande innehåll som inspirerar och motiverar.

Det är högkvalitativt innehåll som står i centrum. Från utställare, konferens, fokusdagar, seminarier, workshops, mingel och aktiviteter får du möjligheten att skapa samarbeten och vara en del av branschens utveckling. Ni hittar nya tekniker och lösningar som optimerar och effektiviserar er e-handel.

Ta chansen att besöka vår monter F:08b så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag att utvecklas inom säker inloggning.

På knappen nedan kan du registrera dig kostnadsfritt och få en entrébiljett till Retail technology & e-Commerce expo!