Inkludera ALLA med Freja och våra stödtjänster

Just nu! 3 månader avgiftsfritt när ni tecknar avtal med oss innan 2023

Inkluderar ni alla? Var 10 person står utanför digitaliseringen i Sverige.

Gör er anslutning till Freja mycket enkel och smidig för er organisation tillsammans med oss och våra stödtjänster. Vi på Svensk e-identitet har just nu ett unikt erbjudande om ni tecknar innan årsskiftet.

Slipp integration, uppdateringar och administration
Genom vårt goda partnerskap med Freja kan vi på Svensk e-identitet erbjuda ett unikt paket där både Freja eID och integration ingår. När det gäller Freja OrgID ingår även en marknadsunik tjänst som gör att er organisation slipper all användaradministration. Med våra tjänster kan ni också kombinera Freja med andra inloggningslösningar som säkerhetsnycklar, dosor, e-leg och appar.

Fast pris och just nu tre månader utan avgift
Vårt Frejapaket innebär fast pris utan tickavgifter. Eftersom vi vill slå ett extra slag för tillgänglighet och redundans erbjuder vi fri månadsavgift året ut – där ni bara behöver betala startavgiften. För tjänstelegitimation ingår även alla elevlicenser.

Freja är mer än bara ett e-leg
Freja är så mycket mer än bara ett e-leg! Freja inkluderar alla de som inte är kund i en bank. Också de som behöver stöd exempelvis av hjälpmedel eller god man kan legitimera sig både fysiskt och digitalt. Till Freja kan också en komplett och helt unik tjänstelegitimation med tillitsnivå 3 kopplas – där medarbetarna kan logga in i sin roll istället för som privatperson. Helt i linje med SKRs rekommendationer och GDPR-lagstiftning.