Hej Sveids! Välkomna till er nya arbetsplats

introdagar-_webb-650x420-002-650x420

Vi har glädjen att få välkomna ett helt gäng nya medarbetare till Svensk e-identitet! I två hela introduktionsdagar har de korvstoppats med genomgångar av bolagshistoria- och framtidsplaner, tjänsteutbud och allt annat som behövs för att bli en ”Sveidare”.

– Jag är jättetacksam över att så tidigt i min nya roll som Marknadskommunikatör på Svensk e-identitet få möjlighet till en bra introduktion, det har gett mig en bra insikt i företaget och hjälpt mig att snabbare komma in i mitt arbete, säger Ulrika Karlsson Wasell. Det bästa med att arbeta på Svensk e-identitet utöver att jag får utvecklas i min yrkesroll är det fantastiska bemötandet jag har fått av mina nya kollegor. Jag ser verkligen fram emot att få påbörja denna resa tillsammans med dem.

Kontoren i Uppsala och Göteborg förstärks (från vänster på bild) med Teknisk specialist: Jonas Hruby, HR-ansvarig; Björn Johansson, Marketing Automation Specialist; Stefanie Strutz, Marknadskommunikatör; Ulrika Karlsson Wasell Säljare; Roger Lindblom och Integrationsspecialist; Maria Ahlstedt (ej med på bilden).