Skip to main content

Vi ser tillbaka på
e-legitimationsdagarna 2022

Under 11 och 12 maj deltog vi i årets upplaga av E-legitimationsdagarna. En mässa som samlade aktörer med betydelse för hur Sverige möter utmaningarna kring digitala identiteter, som bland annat regeringen, myndigheter, samverkansforum, federationer och leverantörer. Och det bästa, vi fick äntligen träffa er alla på riktigt igen!

Under dagarna två fick våra representanter Anna, Axel, Tomas och Rasmus delta i spännande samtal och lyssna på en mängd inspirerande talare, med målet att utbilda och inspirera privat och offentlig sektor kring lösningar som skapar ett inkluderande och säkert digitalt samhälle.

Våra Key Account Managers Anna Winter och Rasmus Östergård-Hansen berättar att ”Vi hade många givande samtal kring alternativ för tjänstelegitimationer och hur våra stödtjänster för Freja OrgID underlättar införandet. Deltagarna visade även en stort intresse för säker åtkomst mot Nationella Läkemedelslistan, Sambi och vårt nyckelpaket som är en bra 2fa lösning för organisationer där man använder delade enheter”.

Vi vill tacka arrangören och alla deltagare för en grym mässa, vi ses nästa år.
Och ett stort grattis till Hannes Kjällquist som blev vinnare i vår tävling!

IMG_0126 (1)

Rasmus Östergård-Hansen