Bläddra i vår e-tidning!

Nu kan du bläddra i vår e-tidning som är fylld med intressant läsning. Allt ifrån informativa fakta, kundreferenser och inspirerande artiklar till allt som berör säker och enkel inloggning och signering.e-identitet-e-tidning

Nittio procents lägre tryck på inloggningsfrågor hos Cerveras kundtjänst
Läs om hur Cervera, Sveriges största butikskedja för kvalitetsprodukter till köket, bordet och hemmet, lyckades minska trycket på inloggningsfrågor i deras kundtjänst med hjälp av BankID som inloggningslösning till deras medlemssidor.

Tillsynes vild idé resulterade i imponerande kortutgivningsnät
Följ ID-ombuds lösningsorienterade gäng när de med Jörgen Hellgren i spetsen (en av grundarna för Svensk e-identitet) under hösten 2020 byggde upp ett imponerande kortutgivningsnät för SITHS-kort. SITHS blev förra året godkänd som svensk e-legitimation och därmed ej tillåten att lämnas ut via postombud. Med hjälp av ett hundratal omsorgsfullt utvalda privatpersoner spridda över landet och Apoteket servas nu vårdgivare med kortutlämning enligt alla rutiner som krävs.

Scrum – från rugby till systemutveckling
– Vi har system som tar hand om många tusentals människors inloggningar varje dag många kommuner och vårdgivares infrastruktur är helt beroende på att våra tjänster fungerar 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan. Vi har ett viktigt jobb att sköta och utvecklar ständigt våra tjänster så att deras verksamheter kan blomstra säger Hjalmar Wåhlander produktägare
Läs mer om hur Svensk e-identitet arbetar enligt en agil utvecklingsprocess och ramverk som kallas för scrum för att på bästa sätt utveckla, tillhandahålla och underhålla tjänsterna.

 

Hej Sveids alla nya kollegor

Vi fortsätter att växa!

Året har börjat med en riktig rivstart då i stort sätt varje avdelning på Svensk e-identitet har fått den stora äran att få välkomna nya medarbetare. 

Då vi varken får eller bör ses på kontoren så jobbar vi ständigt med gemenskap och sammanhållning för att på omfamna alla nya kollegor på bästa sätt. Vi är otroligt glad och tacksamma över att vi har möjligheten att växa och bli fler!

– Att jobba på Svensk e-identitet är omväxlande då varje dag bjuder på nya utmaningar och det är ett ständigt lärande för att kunna hjälpa kunder med deras behov av inloggningstjänster och lösningar.
Det är en helt ny bransch för mig men det var också det som lockade mig och det känns verkligen som en framtidsbransch med många möjligheter.
Jag slås dagligen av alla kollegors kompetens, engagemang och hängivenhet. Här vill man verkligen kundens bästa! Berättar Mia Eklund, kundansvarig säljare som började hos oss i februari och har tidigare jobbat som säljchef med ansvar för personal och B2B-försäljning på Nordic Entertainment Group AB.

Mia Eklund

Varmt välkomna säger vi till våra åtta nya kollegor!
Utvecklarna Tony Karlsson, Oskar Pedersen och Stefan Lindh.
Ombud/handläggarna Esmeralda Cruz och Emil Fred.
Ekonomiansvarig/CFO Anette Aspegren.
Säljaren Alex Larsson samt Mia Eklund, kundansvarig säljare.