Skip to main content

Bläddra i vår e-tidning!

Nu kan du bläddra i vår e-tidning som är fylld med intressant läsning. Allt ifrån informativa fakta, kundreferenser och inspirerande artiklar till allt som berör säker och enkel inloggning och signering.e-identitet-e-tidning

Nittio procents lägre tryck på inloggningsfrågor hos Cerveras kundtjänst
Läs om hur Cervera, Sveriges största butikskedja för kvalitetsprodukter till köket, bordet och hemmet, lyckades minska trycket på inloggningsfrågor i deras kundtjänst med hjälp av BankID som inloggningslösning till deras medlemssidor.

Tillsynes vild idé resulterade i imponerande kortutgivningsnät
Följ ID-ombuds lösningsorienterade gäng när de med Jörgen Hellgren i spetsen (en av grundarna för Svensk e-identitet) under hösten 2020 byggde upp ett imponerande kortutgivningsnät för SITHS-kort. SITHS blev förra året godkänd som svensk e-legitimation och därmed ej tillåten att lämnas ut via postombud. Med hjälp av ett hundratal omsorgsfullt utvalda privatpersoner spridda över landet och Apoteket servas nu vårdgivare med kortutlämning enligt alla rutiner som krävs.

Scrum – från rugby till systemutveckling
– Vi har system som tar hand om många tusentals människors inloggningar varje dag många kommuner och vårdgivares infrastruktur är helt beroende på att våra tjänster fungerar 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan. Vi har ett viktigt jobb att sköta och utvecklar ständigt våra tjänster så att deras verksamheter kan blomstra säger Hjalmar Wåhlander produktägare
Läs mer om hur Svensk e-identitet arbetar enligt en agil utvecklingsprocess och ramverk som kallas för scrum för att på bästa sätt utveckla, tillhandahålla och underhålla tjänsterna.

 

Fler nyheter