Dags att cybersäkra era inloggnings- och signeringsprocesser?

Lugn, med en paketlösning från Svensk e-identitet kan alla offentliga och privata verksamheter och deras systemleverantörer försäkra sig om att ni får vad ni behöver.

För att ni ska kunna fortsätta er digitaliseringsresa på ett smidigt sätt erbjuder vi fram till påsk ett paket med e-legitimation och e-signering till ett extra förmånligt pris med rabatterad startavgift. Läs mer om vårt aktuella erbjudande här.

Med en e-legitimation kan era användare legitimera sig, logga in och få åtkomst till olika myndigheters, företags och arbetsgivares elektroniska tjänster på nätet. Vi erbjuder samtliga svenska e-legitimationer som är godkända av Myndigheten för digital förvaltning (DIGG) – exempelvis BankID och Freja Organisations eID.

För att ytterligare stärka upp era digitala möjligheter kan e-legitimationen kombineras med en elektronisk underskrift, en så kallad e-signering. Vår tjänst Visma Addo e-signering är inte bara tidsbesparande och geografiskt oberoende utan är ett effektivt sätt att hantera både interna och externa signeringsrutiner och dokumenthantering i en verksamhet. En bonus är att ni sparar på miljön och att en elektronisk signatur som validerats exempelvis med BankID är svårare att förfalska.

Låter detta intressant? Kontakta din kundansvariga som du redan brukar ha kontakt med – eller boka in ett möte direkt med en rådgivare via kalenderfunktionen här. Du kan även mejla eller ringa oss på 018-419 81 00 eller skicka e-post till info@e-identitet.se