Skip to main content

- Friends företagsvän, vi tar ställning för civilkurage och empati -

Agera mot mobbning och kränkningar

Just nu uppmärksammas ämnet kring mobbning och diskriminering i skolan och på nätet lite extra. Ett ämne som dock alltid är högaktuellt.

För oss på Svensk e-identitet är det självklart att ta ställning mot all typ av mobbning och diskriminering. Det gäller på och utanför arbetsplatsen. Det gäller i och utanför skolan. Det gäller på och utanför planen. Ja, överallt!

Vi känner oss väldigt stolta över att nu kunna titulera oss Friends företagsvän.

Mobbning förstör människor i grunden, sår som i värsta fall kanske aldrig läker. Alla kan inte älska alla och alla kan inte göra allt, men alla kan göra någonting och vi kan ALLTID visa respekt för varandra och våra olikheter. Olika är bra och tar världen framåt. 

Friends utvecklar, tillämpar och sprider kunskap om mobbning, kränkningar och diskriminering såväl nationellt som internationellt.

Deras vision lyder: En värld där inget barn utsätts för mobbning. Där varje barn känner sig älskat och respekterat. Där ingen somnar ledsen, vaknar med ångest och går hemifrån med en klump i magen. Där självkänslan övervinner självhatet. Barnen behöver vårt stöd, och vi behöver ditt. Tillsammans kan vi stoppa mobbning!

Vi vill tillsammans med Friends bidra till ett mer inkluderande, empatiskt och respektfullt samhällsklimat. Läs mer om Friends fantastiska arbete.

Glöm inte bort att du är du även på nätet.

Du kan också göra skillnad – ge en gåva för barnens trygghet
Tillsammans kan vi stoppa mobbning!

Fler nyheter