Skip to main content

e-legitimation + e-signering

För att ni ska kunna fortsätta er digitaliseringsresa på ett smidigt sätt erbjuder vi fram till påsk ett paket med e-legitimation och e-signering till ett extra förmånligt pris med rabatterad startavgift.

Välkommen att kontakta din kundansvariga som du redan brukar ha kontakt med – eller boka in ett möte direkt med en rådgivare. Du kan även ringa oss på 018-481 19 00 eller skicka e-post till info@e-identitet.se

Stolta över att nu kunna erbjuda en helhetslösning!

Med vår nyhet Visma Addo i tjänsteportföljen har vi stärkt vårt erbjudande kring autentisering och ID-ombudstjänster ytterligare. Eftersom vi är otroligt stolta över detta firar vi med att erbjuda ett förmånligt pris på ett paket med e-legitimation och e-signering fram till påsk.

Fördelar med e-legitimation

 •  
  Ökad säkerhet.
 •  
  Låt användare legitimera sig digitalt.
 •  
  Få åtkomst till olika myndigheters, företags och arbetsgivares elektroniska tjänster på nätet.
 •  
  Vi erbjuder samtliga svenska e-legitimationer som är godkända av Myndigheten för digital förvaltning (DIGG) – exempelvis BankID och Freja Organisations eID och SITHS

Fördelar med e-signering

 •  
  Ökad spårbarhet.
 •  
  Geografiskt oberoende och tidsbesparande.
 •  
  Effektivt sätt att hantera både interna och externa signeringsrutiner och dokumenthantering i en verksamhet.
 •  
  Svårare att förfalska en elektronisk signatur som validerats exempelvis med BankID, än en klassisk pennunderskrift.

Följer ni lagen?

2018 infördes eIDAS, vilket innebär ett lagkrav om att offentlig sektor måste kunna erbjuda europeiska användare inloggning med deras nationella identiteter. Om man idag erbjuder e-tjänster med inloggning med e-legitimation blir det alltså lag på att erbjuda samma tjänster för utländska medborgare.

Med en paketlösning från Svensk e-identitet kan alla offentliga verksamheter och deras systemleverantörer försäkra sig om att de till punkt och pricka följer lagens ramar!

Vill du cybersäkra era inloggnings- och signeringsprocesser?

Kontakta din kundansvariga som du redan brukar ha kontakt med – eller boka in ett möte direkt med en rådgivare via kalenderfunktionen här. Du kan även mejla eller ringa oss på 018-481 19 00 eller skicka e-post till info@e-identitet.se

Varmt välkommen att kontakta oss om erbjudandet eller annat som gäller autentisering och signering eller era tjänster ni har hos oss.