Skip to main content

Logga in på jobbet utan att använda
din privata e-legitimation

Stödtjänster till Freja Organisations eID

Har du behov av att administrera uppgifter och vill minimera risken för att felaktiga personer interagerar med känsliga system? Vill du samtidigt underlätta och automatisera administrativa processer som berör användarhantering? Då kan du vara i behov av en provisioneringstjänst eller som vi kallar det, en stödtjänst.

Vi på Svensk e-identitet erbjuder en paketering av stödtjänster till Freja Organisations eID som är helt marknadsunik med funktionalitet som ingen annan leverantör kan erbjuda.

Fördelar med våra stödtjänster

En tjänstelegitimation kan med fördel användas av våra kunder inom exempelvis vård, omsorg, utbildning och myndigheter. För att kunna använda autentisering och signering med Freja Orgid i tjänsten behöver den integreras och knytas samman med organisation, system och användare. Allt samman behöver sedan löpande kunna administreras på ett enkelt sätt, vilket lätt kan lösas genom våra stödtjänster.

  • Svensk e-identitet ansvarar för drift och förvaltning av stödtjänsterna åt användarorganisationen.
  • Låt användarna själva enkelt komma igång med sin tjänstelegitimation genom Freja Pair.
  • Hantera era användare som administratör med Freja Manage - Du kan smidigt söka, lägga till, ändra och radera själv.
  • Våra stödtjänster kan samverka med flertalet system, datakällor, register och federationer.

Vi ser till att Freja Org eID funkar med era tjänster!

Svensk e-identitet har marknadsledande erfarenhet av att införa e-tjänstelegitimationer i organisationer som din med högsta kundbetyg. Med oss som partner får er organisation hjälp hela vägen med integration och med system för provisionering av användare.