Webbinarium - Stoppa hackarna!

webbinarium

Anmäl dig här!

Under november bjuder vi in till webbinarium! Med cybersäkerhet i fokus svarar vår informationssäkerhetsansvariga Maria Huss-Landström och vår inloggningsexpert Joseph Qureshi på frågor kring cybersäkerhet och hur man kan skydda sig mot nätintrång med säker inloggning.

För er säkerhet

Antalet cyberattacker ökar och tanken på att få sin identitet kapad eller bankkontot länsat är förstås skrämmande. Maria Huss-Landström, som arbetar med informationssäkerhet på Svensk e-identitet kommer att berätta om betydelsen av cybersäkerhet för en organisation. Genom berättelser från verkligheten kommer Maria bland annat berätta om hur man skyddar sig mot nätintrång och hackare och vikten av att använda sig av tvåfaktorsautentisering.

Maria har flerårig erfarenhet av att arbeta med säkerhet, i både privat och offentlig sektor och anser att cybersäkerhet är något som berör oss alla. Hos oss på Svensk e-identitet har Maria det övergripande ansvaret att leda och utveckla säkerhetsarbetet, med stort fokus på framförallt för informationssäkerhet.

Stoppa hackarna med BankID

Skippa lösenorden och låt användarna logga in med e-legitimation i era tjänster, system och appar istället! Då skyddar ni både deras och er egen data från de som inte ska komma åt den. Under webbinariet kommer vår inloggningsexpert Joseph Qureshi berätta mer om hur ni kan skydda era kunder och användare genom att säkra upp inloggningen med BankID. Joseph kommer besvara frågor som varför är det säkrare än användarnamn och lösenord? Hur funkar e-signering med e-legitimation? Hur går det till att integrera e-legitimation i våra tjänster och system?

När?

11 november kl 10-11
16 november kl 15-16
22 november kl 12.15-13-15

Anmälan sker via länken här

Välkommen!

Fler nyheter