Vi söker en Junior IT-säljare

Vill du jobba och utvecklas som säljare av IT-tjänster i ett växande, trivsamt och tryggt Vismabolag? Samtidigt som du hjälper både offentliga och privata organisationer göra det enkelt för deras användare att logga in, identifiera sig och signera säkert i deras digitala tjänster? Då har du chansen här och nu!

Om tjänsten och rollen

Du bidrar till att konvertera leads, är med och så småningom håller i kundmöten och ännu längre fram kanske till och med utbildningar. Du avslutar affärer med egen försäljningsbudget. Internt jobbar du nära leveransavdelning och marknadskommunikatörer.

Du behöver naturligtvis inte kunna allt om inloggning och tekniska IT-tjänster från start. Däremot vill vi att du har ett intresse för området och förstås säljyrket. Det är meriterande om du har någon utbildning och/eller erfarenhet från försäljning sedan tidigare.

Du har din huvudsakliga arbetsplats på vårt nya fina kontor mitt i centrala Uppsala med stor möjlighet att kombinera det med distansarbete.

Vi har kollektivavtal och tillämpar fast månadslön.

Ansök nu!

Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar rätt kandidat innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in CV och brev! Sista ansökningsdag söndag 13e februari.

Har du frågor om tjänsten,  kontakta Lenita Jansson Herlitz, marknadschef, lenita.jansson-herlitz@e-identitet.se

Om Svensk e-identitet

Vi ser till att du är du! Svensk e-identitet AB är ett expansivt bolag med både hög kund- och medarbetarnöjdhet. Vi är idag drygt 40 personer i Uppsala och Göteborg som jobbar med inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Sedan 2017 är vi en del av Visma-koncernen men som vårt eget bolag.

Läs mer om oss på vår hemsida: www.e-identitet.se