Nu söker vi Digital Marknadskommunikatör till scale-up bolag inom Visma

Är du marknadsförare med projektledarskills och extra vass på SEM? Skulle det här kunna vara ditt personliga brev? Bra! Då är det bara CV:t kvar.

” Hej Svensk e-identitet!

Jag letar efter en trevlig arbetsplats i ett entreprenöriellt och expansivt IT-bolag med lagom många, typ 40 kollegor inom IT, gärna med fokus på inloggningsteknik och -support, i centrala Uppsala.

Själv är jag en prestigelös, strukturerad och driven marknadsförare som inte räds att ta tag i det mesta som kan dyka upp på en inhouseavdelning som exempelvis content- och textproduktion. Men eftersom jag jag har särskilt bra koll på SEM som Google Ads tar jag gärna extra ansvar för just det. Jag är även bra på att arbeta med allt kring marknadsprojekt och kampanjer – allt från strategi, planering och ledning till produktion och uppföljning.

Om jag även som grädde på moset när den här eländiga pandemin är över får teama, samarbeta och umgås med ett trevligt gäng, tillgång till förmåner i kollektivavtal, gymkort och stor möjlighet att vara delaktig i vad som händer på firman – då har jag hittat mitt drömjobb!

” Skicka in CVt direkt, eller läs lite till om tjänsten här först:

Din nya roll Du kommer att arbeta i tätt samarbete tillsammans med resten av vårt kreativa och trevliga marknadsteam som består av fyra marknadskommunikatörer. Alla har contentproduktion och leadsgenerering som bas, men med olika specialinriktningar som text, form, webb, MA och strategi. Vi behöver nu stärka förmågan att dels driva marknadsprojekt och kampanjer och dels att ta hand om vår SEM.

Som projektledare tar du fram projektplaner, leder möten med övriga roller som ingår i exempelvis en kampanj – som säljare, produktägare, handläggare med flera. Du arbetar även själv operativt med exempelvis content, e-postutskick och annonsering.

Din uppgift blir också att ta hand om och utveckla vårt SEM-arbete, främst Google Ads parallellt med contentarbete. För att komma in i rollen kommer du få lära dig mycket om våra produkter och tjänster och få stort stöd av resten av dina grymma kollegor. Du börjar som projektanställd, men har goda möjligheter till fast anställning så småningom.

Vem är du? Som person tror vi att du är strukturerad, driven, social och prestigelös. Du tycker om att ta initiativ till kontakter och ställa nyfikna frågor. Din drivkraft märks både genom din personlighet och att du gillar att arbeta resultatorienterat. Även om vi ser att du älskar att nå resultat vad gäller främst leadsgenerering är vi ett team både som företag och marknadsavdelning, därför är det viktigt att du inser värdet av, och bidrar till ett gott samarbete i teamet.

Du har erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation, helst i form av både utbildning och arbetslivserfarenhet. Du behärskar förstås svenska språket på hög nivå och har du erfarenhet av IT-teknik och- bransch, B2B och leadsgenerering är det ett stort plus.

Hur är det att jobba här? Vi är ett självständigt företag inom Vismakoncernen där vi ligger i topp vad gäller medarbetarnöjdhet. Detta är så viktigt för oss så att vi checkar av det varje månad, i kombination med löpande medarbetarsamtal och avstämningar. Så här säger exempelvis William som jobbar i vårt säljteam varför han trivs hos oss:

“Det kanske låter lite klyschigt att säga detta men Svensk e-identitet är en arbetsplats med otroligt högt i tak. Alla har rätt att säga och tycka vad man vill. Och det bästa är att man får gehör för de förslag och idéer man kommer med. Jag skulle rekommendera Svensk e-identitet för att det är en väldigt rolig arbetsplats och vi är ett gäng som har väldigt kul tillsammans.

” Din arbetsplats finns i centrala Uppsala där du kommer att behöva vara på plats ibland när pandemin är över.

En stor del av tiden finns dock möjlighet att arbeta på distans. Ansök nu! Är det här ditt jobb? Skicka då CV – brevet är ju redan skrivet;-) – där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Svensk e-identitet! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar vår nya stjärna innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka! Har du frågor om tjänsten får du gärna ta kontakt med Lenita Jansson Herlitz ( Marknadschef) på lenita.jansson-herlitz@e-identitet.se

Eftersom vi har många stora planer inför höstterminen är det önskvärt att du kan komma loss så snart som möjligt efter semestrarna.

Vilka är vi på Svensk e-identitet? Vi ser till att du är du! Svensk e-identitet AB är ett expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag drygt 40 personer som jobbar med inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder även ombudstjänster för behörigheter inom vården. Sedan 2017 är vi en del av Visma-koncernen men som vårt eget bolag med egen branding. Vi är ett tight och härligt gäng som stolt levererar uppskattade och välanvända produkter och tjänster i världsklass!

Läs mer här: www.e-identitet.se

Fler nyheter