Graduate Program - utvecklare utvecklare till scaleup inom Visma

Visste du att vi på Visma är en av Europas ledande tech-koncerner? Eller att vi växer i raketfart? Med Visma Graduate Program får du kickstarta din karriär som utvecklare på vårt bolag Svensk e-identitet. Här jobbar vi tillsammans och utvecklar produkter som gör skillnad i vårt samhälle. Som graduate kliver du rakt in i ett lärorikt år fyllt av kompetensutveckling, coachning och varierande projekt som på bästa sätt förbereder dig för en fortsatt karriär som utvecklare. 

import { Job } from ’@visma/careeropportunities’;

const match = {

   personality: ’tech savvy’ && ’awesome’,

   location: uppsala,

   graduate: true,

   canStartWorkInAugust: true,

}

Du erbjuds

  • En dedikerad mentor och regelbundna träffar med graduates från hela Norden för kompetensutveckling och nätverkande

  • Möjlighet att jobba med ny teknik och vara delaktig i hela kedjan inom systemutveckling av vårt produkt- och tjänsteutbud inom säker inloggning och autentisering

  • Att bidra i projekt där din kod gör skillnad för viktiga samhällsfunktioner, spana in graduate projektet från 2020 här

  • En kickstart i karriären med stora utvecklingsmöjligheter.

Vem är du?

Du har både tekniskt intresse och utbildning där vi hoppas att du har bekantat dig med systemutvecklingens olika delar och du har hajat varför det är sjukt kul. Du gillar nog kombinationen av få nörda ner dig i teknik och kod samtidigt som du får möjligheten att jobba med flera spännande tjänster. Det handlar alltså om att både gilla kod och människor.

Vi söker dig som gillar att jobba i team eftersom att vi arbetar enligt Scrum. Antagligen har du pluggat någon IT-relaterad utbildning på KY, högskola eller universitet. Vi arbetar idag med följande tekniker så det är meriterande om du är kunnig inom:

  •  PHP 7, Go, Nocode och javascript.

  • CI/CD, NoSql, Redis

  • PKI, API

  • AWS, Opsworks

  • Kubernetes och Docker

Du behöver alltså inte kunna bocka av alla punkter utan vi vill se ett genuint intresse och värdesätter din personlighet!

Placering är på vårt härliga kontor i centrala Uppsala. Preliminär start är 30 augusti 2021.

Ansökan

applyForJobAtVisma(graduate2021) {

   if (graduate2021 === match) {

       job.InstantHire(graduate);

   }

}

if (graduate2021 === intrested) {

   applyForJobAtVisma(graduate2021);

}

if not true = recommend to a friend

bool isAwesome = graduate2021

Har vi gjort dig nyfiken? Ansök redan idag, vi har löpande rekrytering så vänta inte för länge. Sista dag att ansöka är den 28 februari. Har du frågor om rollen kan du kontakta Oscar Persson på 070-910 17 73.

Varför Visma?

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen – vi leder den!

Vi är totalt ca 260 glada kollegor som sitter utspridda från nordliga Skellefteå, Sundsvall och Umeå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Uppsala, Stockholm, Göteborg och Kristianstad. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra jobbar i verksamhetsnära roller eller med uppgiften att nå ut på marknaden – bli en av oss!

Fler nyheter