Två framgångsrika webbinarier: Freja, vård-och omsorg

Två framgångsrika webbinarier med nytt deltagarrekord!

Förra veckan anordnade vi två olika webbinarier som blev en stor succé. Det ena handlade om hur vi som helhetsleverantör förenklar digitaliseringsresan inom vården. I det andra webbinariet bjöd vi in vår samarbetspartner Freja där vi tillsammans presenterade hur vi gör det möjligt att inkludera alla med våra stödtjänster, samt gav all nödvändig information gällande Freja eID och Freja orgID.

Dessa webbinarier blev otroligt lyckade och vi slog återigen vårt tidigare deltagarrekord. Det är fantastiskt att vi kunde nå ut till så många och ta del av sådan god respons, stort tack alla som deltog.

Om du missade förra veckans webbinarier behöver du inte oroa dig. Båda spelades in och finns nu tillgängliga på vår hemsida där du kan ta del av all information som presenterades.

Vi strävar alltid efter att förbättra våra webbinarier med ambitionen att bidra med så mycket värde som möjligt. Om du har deltagit eller tittat på dessa i efterhand är du mer än välkommen att fylla i våra formulär med synpunkter som kan hjälpa oss att bli ännu bättre. Formulären hittar du via knapparna nedan.

Skulle du eller din verksamhet vara intresserad av att integrera Freja som inloggningslösning finns det fortfarande möjlighet att ta del av vårt unika erbjudande – 3 månader avgiftsfritt när ni tecknar avtal med oss innan 2023.