Är du marknadskommunikatör?

Marknadskommunikatör-650x420

Är du marknadskommunikatör? Skulle det här kunna vara ditt personliga brev? Bra! Då är det bara CV:t kvar. Läs mer på LinkedIn och sök dig till en riktigt trevlig arbetsplats!

”Hej Svensk e-identitet!

Jag letar efter en trevlig arbetsplats i ett entreprenöriellt och expansivt IT-bolag med lagom många, cirka 30-40 kollegor inom IT, gärna med fokus på inloggningsteknik och -support, i centrala Uppsala.

Själv är jag en prestigelös, social och utbildad marknadskommunikatör som tycker att inhouseproduktion är något av det roligaste man kan jobba med i vår bransch. Även om marknadsstrategier och -planering är viktigt där jag gärna är med och bollar idéer och följer upp resultat, trivs jag ändå allra bäst när jag aktivt får hitta, SEO- och målgruppsanpassa, skriva och publicera relevant content på hemsida och sociala medier.

När jag dessutom får chansen att göra enklare formgivning och fotografera, samt koordinera marknadsinsatser som exempelvis mässor eller kampanjer mår jag som allra bäst på jobbet.

Om jag även som grädde på moset ibland får teama och fika med ett trevligt gäng, tillgång till förmåner i kollektivavtal, gymkort och möjlighet att vara delaktig i vad som händer på firman – då har jag hittat mitt drömjobb.”

Fler nyheter