Skip to main content

Boka möte med Anna Winter

Allt du behöver veta om
HSA & SITHS

Försäljningsansvarig

Det här är Anna Winter!

Anna är den hos Svensk e-identitet som ständigt med aldrig sinande energi arbetar med att kunna erbjuda marknadens bästa erbjudande.

Med en lång bakgrund inom försäljning och erfarenhet från olika branscher startade Anna sin resa på Svensk e-identitet i början på 2017, då i en roll som kundansvarig på affärsområdet för tekniska inloggnings- och signeringslösningar.

Efter ett par år vreds ett större fokus mot försäljning av våra ombudstjänster och sedan början på 2021 är hon nu helt dedikerad dessa i rollen som försäljningsansvarig och med främsta intresse att säkerställa att det bästa erbjudandet på marknaden finns hos Svensk e-identitet.

– Den här avdelningen har genomgått en otrolig förändring och upprustning sedan 2019 då jag började sätta mig in i ombudstjänsterna. Det var ett riktigt stålbad vi gick igenom under en period då vi stod inför nya och tuffare krav kring utgivningen av SITHS-kort vilket påverkade tjänsten mot våra kunder. Samtidigt som vi jobbade med den stora omställningen kring tjänsten och tiden var knapp var vi även hårt pressade av resursbrist i form av personal.
Efter en omorganisering med nya roller, tydliga ansvarsområden och förstärkt bemanning har vi nu ritat om kartan helt och det är en ren lyx att få jobba tillsammans med det här teamet där alla bidrar med engagemang, kompetens och viljan att överträffa sig själva varje dag.
Att vi ständigt jobbar med att utveckla tjänsten och möjligheterna kring den resulterar i att värdet hela tiden växer för våra kunder, och det är en oerhört viktig aspekt för mig säger Anna Winter.

 

Läs och bläddra i vår
e-broschyr för ID-ombud