BankID

Vi gör integrationen snabb och enkel

Kunder och användare förväntar sig idag att kunna logga in och skriva under med BankID eller mobilt BankID. Ta steget ifrån autentisering med lösenord och alla kostnader för borttappade löseord till säker, modern inloggning och lättillgänglig inloggning för era användare. Nu kan ni även få BankID-tjänsten helt inbyggd i er egen design. 

Så blir både användare och organisation nöjda

Med Svensk e-identitets smidiga lösning för anslutning krävs inga tekniska kunskaper och uppbokad tid i kalendrar. Ni får ett BankID som är igång samma dag – genom att skriva ett enda leverantörsavtal som innebär en enkel prismodell, med oss som återförsäljare för BankID.

Dessutom innebär det inga risker eftersom ni får prova två veckor helt gratis och kan säga upp avtalet redan efter tre månader om det skulle behövas.

Logotyp för BankID

Allt det här ingår i vår integreringstjänst

  • Troligen Sveriges enklaste och snabbaste tekniska anslutning/API.
  • 14 dagars fri testperiod.
  • Lättillgänglig och kostnadsfri support.
  • Stöd för både BankID och mobilt BankID.
  • Namn och personnummer som default.
  • Certifikat med eget ”displayname”.
  • Endast ett avtal vilket är med Svensk e-identitet som sköter resten mot banken.
  • Endast tre månaders uppsägning.
  • Enkel prismodell.
  • Möjlighet att få koppling till Statens personadressregister – SPAR.

Nyhet! BankID helt inbyggd i er grafik

Nu finns det möjlighet att bygga in och integrera BankID-tjänsten helt och hållet i er egen layout i applikationen, sidan eller tjänsten. Det betyder att er organisation äger hela inloggningsprocessen där användaren inte skickas iväg från er applikation, sida eller tjänst vid autentiseringen.

Vad är BankID?

BankID är med sina 2,5 miljarder inloggningar varje år i särklass den mest använda lösningen för att identifiera sina kunder och användare elektroniskt i Sverige. Den är en elektronisk ID-handling som motsvarar körkort, pass och id-kort och ingår som en självklarhet i Svensk e-identitets breda sortiment av inloggningsmetoder.

Läs mer om BankID här

För systemleverantörer

För er som systemleverantörer och apputvecklare erbjuder vi anslutning via SAML eller enkla GrandID API.

Läs mer om GrandID API

Inloggning med BankID kan användas till mycket

Att använda inloggning med e-legitimation är säkrare och spar tid för både organisation och användare, och kan inte minst kombineras med många andra smarta funktioner. En användbar tilläggstjänst är exempelvis Personvalidering som du kan applicera på chatt- och telefonsamtal är du behöver vara säker på vem som är på andra sidan tangentbordet eller luren.

Läs mer om Personvalidering

Kontakta oss för mer information och en kostnadsfri testperiod!

(Om du som privatperson har problem att logga in med ditt privata BankID kontakta din bank som hjälper dig vidare.)