Vi söker en säljare med marknadsföringsskills

Läs mer om tjänsten

Drivs du av att skapa nya affärsmöjligheter genom sociala kontakter och prospektering? Har du erfarenhet av både nykundsförsäljning och marknadsföring inom B2B? Vill du utvecklas i ett stadigt växande, entreprenöriellt och tryggt Vismabolag som självklart erbjuder en trygg fast lön? Det samtidigt som du har förmånen att hjälpa både offentliga och privata organisationer göra det enklare för deras användare att logga in, identifiera sig och signera säkert i digitala tjänster? Då har vi rollen för dig!

Matchar vi?

Vi söker nu en driven säljare med höga ambitioner till vår sälj- och marknadsavdelning. I denna roll ingår utgående kontakt till medelstora och stora företag där du kommer att få presentera och sälja in några av marknadens mest efterfrågade inloggningstjänster. Det är även ett stort plus i kanten om du sedan tidigare har erfarenhet av försäljning & kontaktskapande på sociala medier. Hos oss kommer du bland annat att:

  • Arbeta med att söka upp och kontakta prospekt.
  • Boka säljmöten åt andra säljare och även hålla i möten på egen hand. Initiera och stänga mindre affärer.
  • Arbeta med outbound och social selling och genomföra uppsökande prospekteringsaktiviteter via sociala medier som LinkedIn och även telefon och e-post.

Vem är du?

  • Du är älskar att kommunicera med allt och alla.
  • Du har ett tekniskt intresse.
  • Du älskar att utvecklas och lär dig nya saker hela tiden – och även att sprida vidare kunskap och inspiration till dina kollegor.
  • Du behärskar det svenska språket till fullo.

Som person ser vi dig som engagerad och driven där du självständigt kan axla och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. du ska ha en god kommunikativ förmåga både på ett internt och externt plan och kan planera på både kort och lång sikt. då ena dagen inte är den andra lik så behöver du kunna vara öppen och flexibel inför förändringar som kan ske under arbetets gång.  vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Hur är det att jobba här?

I stället för att lova guld och gröna skogar frågade vi Rasmus som jobbar i vårt säljteam varför han trivs hos oss:

“Det är roligt att jobba på ett företag som hela tiden vill utvecklas. Det skapar en kultur där man får lov att tänka fritt och komma med idéer, jag tycker det är kul när mina tankar blir till verklighet och påverkar företaget positivt. Utöver det har vi en bra grupp där vi verkligen är polare. Vi är duktiga på att jobba hårt men samtidigt ha en skön och rolig stämning under dagarna.”

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan till joseph.qureshi@e-identitet.se innan 30:e september. Vänta inte med att söka, vi hoppas på att hitta vår nya kollega innan ansökningstidens slut.

Vilka är vi?

Vi ser till att du är du! Svensk e-identitet AB är ett expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag drygt 45 personer som jobbar med inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Sedan 2017 är vi en del av Visma-koncernen men är vårt eget bolag och härligt gäng som levererar produkter och tjänster i världsklass!