Vi söker en erfaren säljare till ett väletablerat och spännande IT-bolag

Läs mer om tjänsten

Vill du fortsätta att utvecklas i ett växande, entreprenöriellt och tryggt Vismabolag som självklart erbjuder en trygg fast lön? Det samtidigt som du har förmånen att hjälpa både offentliga och privata organisationer att göra det enklare för deras användare att logga in, identifiera sig och signera säkert i digitala tjänster? Då har vi rollen för dig!

Om tjänsten och rollen

Du blir en av våra experter som konverterar leads, håller i kundmöten och utbildningar samt avslutar affärer med såväl individ- och gruppmål. Du deltar även i affärsutveckling, planering och har kundansvar inom ett specifikt tjänste- eller kundområde.

Internt är du bryggan mellan försäljning och leverans och samarbetar nära marknadskommunikatörerna.

Naturligtvis kan du inte vara expert på just våra produkter och tjänster från start. Däremot behöver du ha erfarenhet från affärsorienterad B2B-försäljning , gärna mot offentlig sektor. Under 2023 förändrar vi våra marknads- och säljprocesser i en ny gemensam och agil sälj- och marknadsorganisation och inför nytt CRM. Har du erfarenhet av arbete i gemensam sälj- och marknadsorganisation och/eller införande av förändringsprocesser och nya verktyg, exempelvis CRM, är det därför meriterande.

Vi matchar extra väl om du känner igen dig i följande:

  • Säljerfarenhet med goda resultat, extra plus om det är inom IT.
  • Förhandlingsvana och snabbt bygger relation.
  • Affärsorienterad och älskar att stänga en affär!
  • Då det gäller försäljning till nya kunder, så söker vi en person som gillar att “jaga” på med bibehållen framåt vilja även när det är motigt.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och vill gärna hitta rätt kandidat innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in CV och brev till joseph.qureshi@e-identitet.se ! Sista ansökningsdag måndag 10e oktober.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Joseph Qureshi, säljchef, joseph.qureshi@e-identitet.se , 0701991881

Vilka är vi?

Vi ser till att du är du! Svensk e-identitet AB är ett expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag drygt 45 personer som jobbar med inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Sedan 2017 är vi en del av Visma-koncernen men är vårt eget bolag och härligt gäng som levererar produkter och tjänster i världsklass!