Skip to main content

Oktober är Cyber Security Month

Oktober är cybersäkerhetsmånaden. Målet är att öka medvetenhet om informations- och cybersäkerhetsfrågor hos allmänheten och hos företag. 

Cyber Security Month

Vi på Svensk e-identitet deltar i Cyber Security Month, som arrangeras av Visma för deras samtliga bolag. Vi som bolag är med i deras övergripande program. Deltagande i cybersäkerhetsmånaden är ett sätt för oss att ta socialt ansvar och göra vår del inom säkerhetsområdet. Det är också värdefullt för våra medarbetare, och mycket viktigt för vårt mål att etablera en stark säkerhetskultur inom hela bolaget.

Svensk e-identitet tar IT- och informationssäkerhet på största allvar och därför är det av yttersta vikt att våra medarbetare har förståelse och kunskap inom dessa viktiga områden. Genom att utbilda all personal hoppas vi kunna minska risken för säkerhetsintrång. 

Våra kunder och partners ska alltid kunna lita på att vi hanterar säkerheten på allra bästa sätt. Vi som bolag vill ligga i framkant med både våra produkter och kunskapen hos våra medarbetare – allt för att du som kund eller partner ska känna dig trygg.

Tänk säkert och ta inga onödiga risker.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Hälsningar från
Mikael Olsson VD & Jonas Lindgren CISO

Fler nyheter