OpenID Connect

Implementera OpenID Connect enkelt

Vår tjänst OpenID Connect är en metod för systemintegration med bland annat applikationer. Med OpenID Connect kan en användare loggas in till ett system med en identitet som inte har någon anknytning till systemet. Vi hjälper både systemleverantörer och organisationer att enkelt implementera OpenID Connect.

OpenID i ettor och nollor

Vad är OpenID Connect?

OpenID Connect är en öppen XML-baserad standard för utbyte av data vid autentisering och auktorisation. Genom detta uppnås så kallad federerad inloggning.

Är du systemleverantör och behöver stöd för OpenID Connect i er applikation?

Vi vet att OpenID Connect är tekniskt komplicerat. Därför har vi tagit fram ett smidigt API som konfigurerar systemintegrationen för OpenID Connect-stöd genom inom 60 minuter. Lösningen är både enkel och prisvärd.

Testa redan idag! Beställ genom att fylla i formuläret nedan eller ringa oss på 018-481 19 00 så får du 30 dagars testnycklar skickat till dig redan idag.

Via vårt API GrandID kan ni koppla upp er mot OpenID Connect-IDP er mycket enkelt.

Behöver du hjälp med att införa OpenID Connect i er organisation?

Vi på Svensk e-identitet stödjer att agera som IDP (IDentity Provider) och SP (Service Provider) och kan därmed vara en tillförlitlig partner för alla typer av OpenID Connect-installationer.

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort!

(Obs! Ej beställningar av SITHS-kort och kortläsare.)

  • Obligatoriskt fält. Vänligen fyll i ett giltigt namn. Endast bokstäver är tillåtna.
  • Obligatoriskt fält. Vänligen fyll i en giltig e-postadress.
  • Obligatoriskt fält. Vänligen fyll i ett giltigt företagsnamn. Namnet får endast innehålla bokstäver, siffror, bindestreck, snedstreck samt punkt- och kommatecken.
  • Obligatoriskt fält. Vänligen fyll i ett giltigt telefonnummer. Minimum 6 siffror.
  • Obligatoriskt fält. Vänligen fyll i ett meddelande. Minimum 10 tecken.
  • Genom att kryssa i rutan nedan samtycker du till att Svensk e-identitet behandlar dina personuppgifter så som beskrivet i integritetspolicyn.