Ombudstjänster för HSA, SITHS/EFOS och Sambi

Som Sveriges främsta ombud för HSA och SITHS hjälper vi er gärna med registreringar i HSA-katalogen samt utfärdar SITHS-kort.

Vi administrerar behörigheter till bland annat e-Frikort, Pascal, och NPÖ. Behörigheterna styrs via ett så kallat medarbetaruppdrag som registreras i HSA-katalogen.

  • Om ni vill synas på 1177, utför vi även dessa registreringar.
  • Svensk e-identitet är direktanslutna till HSA och SITHS. HSA och SITHS ägs och förvaltas av Inera.
    Läs mer på Ineras webbplats.

Kommuner, landsting och myndigheter

Att förvalta privata utförarnas uppgifter HSA-katalogen och utfärda SITHS-kort är ett omfattande arbete som innebär stort ansvar, administration och hanteringskostnader om det ska utföras internt hos kommun, landsting eller myndighet. Det slipper ni med oss som ombud.

Privata vårdgivare och bemanningsföretag

Privata vårdgivare och bemanningsföretag kan skaffa en egen HSA-katalog med full kontroll genom att bli tredjepartsanslutna via oss. Om ni vill ha SITHS-kort med eller utan lokal korthantering, egen logotyp och reservkort ordnar vi det enkelt.
I vår fullservicetjänst ingår förvaltnings- och utgivningsprocesser som garanterar enkelhet och låga kostnader där allt ingår. För en fast månadsavgift per person sköter vi allt som berör HSA och SITHS/EFOS. Vi skräddarsyr ett passande upplägg, där ni exempelvis kan välja att sköta kortutlämningen på egen hand.

Beställ avtal direkt

Fyll i beställningsformulär på vår tidigare webbplats här

(Vi utvecklar just nu en ny avtalsportal.)

Genom att fylla i beställningsformuläret beställs ett avtal. Avtalet skickas per post. Har ni frågor om avtalet kontakta oss gärna.

Net-iD krävs

För att kunna använda SITHS-korten behöver ni en kortläsare samt programvaran NetiD.

NetiD kan laddas ner här. 

Beställ kortläsare

Beställ kortläsare på vår tidigare webbplats här. (Beställningsfunktionen är under utveckling)

Rekommenderad webbläsare är Internet Explorer

 

De mest efterfrågade tjänsterna