Tack Malin och alla andra som hjälper oss att dela ut SITHS-kort i hela landet

LinkedIn mall Malin 1920 1080

Malin Agrell och 50 andra personer runt om i Sverige anställdes under sommaren som ID-administratörer. Ett ansvarsfullt jobb som innebär att lämna ut nya SITHS-kort till anställda inom vård och omsorg.

Läs mer

vi stödjer barncacerfonden 1500x1500

32 200 kronor till Barncancerfonden hittills!

Under oktober månad skänker vi ett öre per inloggning. Nu är vi uppe i drygt 30 000 kronor och ser med spänning fram emot slutsumman.
Bild på en handskakning med Svensk e-identitets logotyp

Fritextsignering - ny tjänst för “virtuell handskakning”

Med vår nya signeringstjänst Fritextsignering kan en valfri text skrivas under av partnerna digitalt med BankID eller Freja eID.

Läs mer

Tjänsteeid och e-leg på jobbet - vilka alternativ finns?

Tjänsteeid: Postitlappar med inloggningsuppgifter nedskrivet

Hur löser man som arbetsgivare enklast och säkrast elektronisk identifiering för sin personal? Och hur gör man säkrast när den behöver ske på distans och från flera olika enheter, helst utan BankID och lösenord?

Läs mer

söderhamn

Fler inloggningsmetoder hos Söderhamns kommun

De kompletterar nu de sedan tidigare inloggningsmetoderna inom skolan med lösningar även till vård- och omsorgssystemet Alfa eCare där tre av våra inloggningsmetoder används: iDappen, säkerhetsnyckel och SITHS.

Läs mer

Webb mall_news 900x700 Tomas

Rätt person i spetsen när det gäller GDPR- och WCAG-frågor

Tomas Algotsson jobbar som säljstöd på avdelningen för ombud och brinner även för integritets- och tillgänglighetsfrågor.

Läs mer 

Sveriges största och mest flexibla nät för SITHS kortutgivning

Kortkontor 2

Svensk e-identitet har med eldsjälen Jörgen Hellgren i spetsen en lång och stolt historia i att lösa de flesta utmaningar SITHS och HSA-administration för med sig för vårdgivare. Och nu med nya säkerhetskrav för SITHS kortutlämning har det hänt igen. Svensk e-identitet kan nu presentera Sveriges i särklass största, mest tillgängliga och geografiskt utspridda nät av utgivningskontor.

Läs mer

Kommande webbinarier

webbinarium-1500x1500-mallar-1024x1024-mindre-781x563
1. Snart hundra anmälda till webbinarium om
Elektronisk identifiering i tjänsten
I det webbinariet berättar våra erfarna inloggningsexperter och kundansvariga Linnea Anbo och Anna Winter mer, demonstrerar olika lösningar, däribland vår egen iDappen och svarar på frågor kring inloggning och tjänsteID.
Kommande tillfällen
21 oktober, klockan 10.00-11.00
5 november, klockan 14.00-15.00
2. På allmän begäran: Nyckeln – när fler måste dela på enheterna
William Blomquist som är kundansvarig hos oss har på förfrågan från flera kunder laddat upp med ännu fler webbinarier om Nyckeln – lösningen för säker inloggning vid delade enheter som under våren gjorde stor succé.
Kommande tillfällen
4 november, klockan 10.30-12.00
26 november, klockan 10.30-12.00