Vi söker en Erfaren IT-säljare/account manager

Är du erfaren IT-säljare/account manager med tekniskt intresse? Vill du fortsätta att utvecklas i ett växande, trivsamt och entreprenöriellt Vismabolag med stora möjligheter att konvertera intressanta leads? Och tillsammans med kollegorna påverka och skapa många nya spännande affärsmöjligheter? Det samtidigt som du har förmånen att hjälpa både offentliga och privata organisationer göra det enklare för deras användare att logga in, identifiera sig och signera säkert i digitala tjänster? Då har vi rollen för dig!

Om tjänsten och rollen

Du blir en av våra experter som konverterar leads, håller i kundmöten och utbildningar samt avslutar affärer med egen försäljningsbudget. Du deltar även i affärsutveckling, planering och har kundansvar inom ett specifikt tjänste- eller kundområde.

Internt är du bryggan mellan försäljning och leverans och samarbetar nära marknadskommunikatörerna.

Naturligtvis kan du inte vara expert på just våra produkter och tjänster från start. Däremot behöver du ha erfarenhet från affärsorienterad B2B-försäljning av tekniska IT-tjänster, gärna mot offentlig sektor.

Under 2022 förändrar vi våra marknads- och säljprocesser i en ny gemensam och agil sälj- och marknadsorganisation och inför nytt CRM. Här har du en viktig uppgift och möjlighet att både påverka och bidra med erfarenhet och kunskap i förändringsarbetet. Har du erfarenhet av arbete i gemensam sälj- och marknadsorganisation och/eller införande av förändringsprocesser och nya verktyg, exempelvis CRM, är det meriterande.

Du har din huvudsakliga arbetsplats på vårt nya fina kontor mitt i centrala Uppsala med stor möjlighet att kombinera det med distansarbete.

Vi har kollektivavtal och tillämpar fast månadslön.

Ansök nu!

Vi arbetar med löpande urval och vill gärna hitta rätt kandidat innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in CV och brev! Sista ansökningsdag söndag 13e februari.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Lenita Jansson Herlitz, marknadschef, lenita.jansson-herlitz@e-identitet.se

Om Svensk e-identitet

Vi ser till att du är du! Svensk e-identitet AB är ett expansivt bolag med både hög kund- och medarbetarnöjdhet. Vi är idag drygt 40 personer i Uppsala och Göteborg som jobbar med inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Sedan 2017 är vi en del av Visma-koncernen men som vårt eget bolag.

Läs mer om oss på vår hemsida: www.e-identitet.se

Fler nyheter