Projektledande Marknadsförare till IT-bolag inom Visma-koncernen

Vi på Svensk e-identitet söker en projektledande marknadsförare med kunskap inom digital kommunikation.

Din nya roll

Du kommer att arbeta i tätt samarbete tillsammans med resten av vårt kreativa och trevliga marknadsteam som består av fyra marknadskommunikatörer. Alla har contentproduktion och leadsgenerering som bas, fast med olika specialinriktningar som text, form, webb, MA och strategi. Som projektledande marknadsförare kommer du även att arbeta i nära samarbete med kollegor i andra team, som säljare, produktägare, handläggare och tekniker – både inom Svensk e-identitet och även inom andra delar av Vismakoncernen. Du förväntas parallellt arbeta operativt med content och aktivering.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer att variera och innehålla planering, möten, uppföljning och produktion, exempelvis:

  • Ta fram och ansvara för kampanjplaner och -mål i nära samarbete med team/projektgrupp.

  • Följa upp och rapportera mål och resultat

  • Ta fram textunderlag exempelvis till webbsidor, annonser, e-postutskick med mera samt SEO-anpassning.

  • Producera, aktivera, uppdatera och följa upp kommunikationsinsatser, exempelvis Google Ads och annan SEM.

Vem är du?

Som person tror vi att du är målinriktad, strukturerad, energirik, social och prestigelös. Du tycker om att ta initiativ till kontakter och ställa nyfikna frågor. Din drivkraft märks både genom din personlighet och att du gillar att arbeta resultatorienterat. Även om vi ser att du drivs av att nå resultat vad gäller främst leadsgenerering är vi ett team både som företag och marknadsavdelning, därför är det viktigt att du inser värdet av, och bidrar till ett gott samarbete.

Du har erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation, helst i form av både utbildning och arbetslivserfarenhet. Du behärskar förstås svenska språket på mycket hög nivå och har du erfarenhet av IT-teknik och- bransch, SEM, B2B och leadsgenerering är det meriterande.

Att arbeta på Svensk e-identitet

 Vi är ett självständigt företag inom Vismakoncernen som ligger i topp vad gäller medarbetarnöjdhet. Din arbetsplats finns i centrala Uppsala där du kommer att behöva vara på plats ibland.

Ansök nu!

 Vi arbetar med löpande urval och har ambitionen att bli klara med rekryteringen under augusti med snabbt tillträde. Vid frågor om tjänsten, kontakta marknadschef Lenita Jansson Herlitz via e-post: lenita.jansson-herlitz@e-identitet.se

Vilka är vi på Svensk e-identitet?

Vi ser till att du är du! Svensk e-identitet AB är ett expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag drygt 40 personer som jobbar med inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder även ombudstjänster för behörigheter inom vården. Sedan 2017 är vi en del av Visma-koncernen men som vårt eget bolag med egen branding. Vi är ett tight och härligt gäng som stolt levererar uppskattade och välanvända produkter och tjänster i världsklass!

Läs mer här: www.e-identitet.se