Säljare till snabbväxande IT-bolag

Vi växer som bolag och har lite för mycket att göra. Lyxigt och kul! Men därför behöver vi din hjälp då vi vill utöka vårt säljteam med en hungrig och energifylld kollega som får oss att fortsätta vår tillväxtresa.

Din nya roll som säljare

Du ansvar att kontakta och bearbeta både potentiella kunder för att driva säljprocessen framåt och vidareutveckla befintliga kunder in din egen kundstock. Utöver detta kommer du få delta på mässor och andra marknadsaktiviteter för att vi ska lyckas få ännu fler kunder, inom både offentlig och privat sektor. Du kommer även få mycket draghjälp rörande leads av vårt snitsiga marknadsteam. Din placering kommer vara på vårt nya härliga kontor i centrala Uppsala och längre fram kan vissa kortare resor inom Sverige förekomma.

För att få en flygande start hos oss kommer du får lära dig mycket kring våra produkter och tjänster, du får en mentor som coachar dig. Sist men inte minst får du sjukt härliga kollegor! Såklart får du en schyst och fast månadslön!

Vem är du?

Som person tror vi att du har mycket energi och inte är rädd för att både prata med nya människor eller att testa ett nytt arbetssätt. Din drivkraft märks både genom din personlighet och att du gillar att arbeta resultatorienterat. Även om vi ser att du älskar att nå resultat är vi ett lag-bygge så därför är det viktigt att du inser värdet av och bidrar till ett grymt samarbete i teamet. Förutom detta hoppas vi att du kan kryssa för dessa punkter:

  • Säljerfarenhet med goda resultat, mycket meriterande om det är inom IT.

  • Förhandlingsvana och snabbt bygger relation.

  • Affärsorienterad och älskar att stänga en affär!

  • Ytterligare språkkunskaper förutom svenska och engelska är meriterande.

För att passa in i rollen ser vi att du är en kommunikativ person som tycker om att ta kontakt med nya personer och som trivs i olika sociala sammanhang. Du kan arbeta med olika typer av arbetsuppgifter och gillar förändring!

Hur är det att jobba här?

I stället för att lova guld och gröna skogar frågade vi William som jobbar i vårt säljteam varför han trivs hos oss:

Det kanske låter lite klyschigt att säga detta men Svensk e-identitet är en arbetsplats med otroligt högt i tak. Alla har rätt att säga och tycka vad man vill. Och det bästa är att man får gehör för de förslag och idéer man kommer med. Jag skulle rekommendera Svensk e-identitet för att det är en väldigt rolig arbetsplats och vi är ett gäng som har väldigt kul tillsammans.

Ansök nu!

Är detta rollen för dig? Skicka då CV och personligt brev där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Svensk e-identitet! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag så vänta inte med att ansöka! Vi ser fram emot att höra av dig!

Har du frågor om tjänsten får du gärna snacka med Magnus som är säljchef, du når honom på magnus.mollerstrom@e-identitet.se eller 018-487 19 07.

Vilka är vi på Svensk e-identitet?

Vi ser till att du är du! Svensk e-identitet AB är ett litet expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag drygt 40 personer som jobbar med inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Sedan 2017 är vi en del av Visma-koncernen men är vårt eget bolag och ett tight och härligt gäng som levererar produkter och tjänster i världsklass!

Fler nyheter