Vi söker en digital & social säljare med marknadsföringsskills

Drivs du av att skapa nya affärsmöjligheter genom sociala kontakter och prospektering? Har du erfarenhet av både nykundsförsäljning och marknadsföring inom B2B? Vill du utvecklas i ett stadigt växande, entreprenöriellt och tryggt Vismabolag? Det samtidigt som du har förmånen att hjälpa både offentliga och privata organisationer göra det enklare för deras användare att logga in, identifiera sig och signera säkert i digitala tjänster? Då har vi rollen för dig!

Vi söker nu en digital säljare (SDR/Sales Development Representative) till vår sälj- och marknadsavdelning. Som SDR arbetar du för att skapa affärsmöjligheter i nära samarbete med säljare och marknadsförare med att:

 • Researcha, identifiera, prospektera och bygga relationer med potentiellt nya kunder, bland annat med hjälp av prospekteringsverktyg och sociala medier som LinkedIn.
 • Arbeta med outbound och social selling och genomföra uppsökande prospekteringsaktiviteter via sociala medier som LinkedIn och även telefon och e-post.
 • Boka säljmöten åt andra säljare och även hålla i möten på egen hand.
 • Initiera och stänga mindre affärer.
 • Kvalificera inkommande leads (MQL:s) till säljfärdiga leads (SQL:s).
 • Följa upp både inkommande leads från marknadsföringskampanjer samt utgående aktiviteter samt rapportera och dra slutsatser från resultaten.
 • Ta fram en plan och driva arbetet framåt för hur vi når fler kunder och beslutsfattare, främst inom våra tillväxtområden.

Vem är du?

 • Först och främst motiveras du av att skapa affärsmöjligheter främst genom sociala kontakter både via telefon, digital och fysiska möten, sociala medier och i skrift.
 • Du har ett tekniskt intresse men är bra på att kommunicera det på mottagarens villkor – tekniskt om det behövs, men framförallt med fokus på att översätta det till det värde våra tjänster skapar hos mottagaren.
 • Du har bra koll på hela marknads- och säljprocessen – från leadsgenerering till konvertering och merförsäljning.
 • Du har bra koll på både försäljningsmetodik och digital marknadsföring.
 • Du har ett analytiskt sinne och gillar att jobba mot mål och KPIer samt förmedla och dra slutsatser av data.
 • Du behärskar det svenska språket till fullo.
 • Du älskar att utvecklas och lär dig nya saker hela tiden – och även att sprida vidare kunskap och inspiration till dina kollegor.

Ansök

Välkommen att skicka in din ansökan till lenita.jansson-herlitz@e-identitet.se innan 13 maj. Vänta inte med att söka, vi hoppas på att hitta vår nya kollega innan ansökningstidens slut.

Vilka är vi på Svensk e-identitet? 

Vi ser till att du är du! Svensk e-identitet AB är ett expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag drygt 45 personer som jobbar med inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Sedan 2017 är vi en del av Visma-koncernen men är vårt eget bolag och härligt gäng som levererar produkter och tjänster i världsklass!

Kolla in hemsidan för att få full koll på vad vi gör www.e-identitet.se och lyssna även gärna på vår radioreklam https://e-identitet.se/news/nu-hors-vi-pa-radio/

Om anställningen

Omfattning:
Heltid
Varaktighet:
Tillsvidare
Var ligger arbetsplatsen?
Vaksalagatan 6
75320 Uppsala
Kontakt
Erica Mechler
Marknadsansvarig
erica.mechler@e-identitet.se
Lenita Jansson Herlitz
Sälj- och marknadschef
lenita.jansson-herlitz@e-identitet.se

 

Fler nyheter