Vi söker en contentskribent

Läs mer om tjänsten

Smattrar fingrarna på tangentbordet när du får en idé till ett budskap? Har du storytelling i blodet och gillar att skapa innehåll som är lättförståeligt för mottagaren? Vad bra, då är det dig vi har väntat på! Svensk e-identitet växer nämligen i stadig takt och vi i marknadsteamet letar efter vår framtida content marketer.

Din nya roll

Du kommer att arbeta i tätt samarbete med resten av vårt kreativa marknadsteam som består av två marknadskommunikatörer och en marknadsansvarig. Samtliga i teamet har contentproduktion och leadsgenerering som bas, men med olika specialinriktningar såsom form, MA och strategi. Det är här du kommer in i bilden som fena på text, webb och sociala medier.

Som content marketer med ansvar för copy och budskap arbetar du med:

  • Att hjälpa säljarna att få förutsättningar för att göra ännu fler affärer.
  • Skriftligt content i alla dess former. Alltifrån utbildande artiklar, kundcases, guider, säljpitchar och inlägg på sociala medier till budskap för kampanjer och mässor. Ja, listan är lång och bara fantasin sätter gränser.
  • Målgruppsanpassning.
  • SEO-anpassning.

Vem är du?

Vi tänker att du:

  • Är en prestigelös, social och utbildad contentskapare.
  • Är självständig, känner trygghet i skapandeprocessen och har en egen motor.
  • Har säljtänket i ryggraden och erfarenhet av marknadsföring, målgruppsanpassning, kanalval, copywriting och digitala kampanjer.
  • Har jobbat operativt med content, både i planering och produktion.

Lever och andas du content digitalt, älskar att kombinera text med kreativt tänkande för att förstå kunden och deras upplevelse samtidigt som du vill vara med på en spännande resa – då vill vi gärna träffa dig!

Hur är det att jobba här?

Så här säger Ullis som arbetar i marknadsteamet om hur det är att jobba på Svensk e-identitet:

”Vi på marknadsavdelningen har den stora förmånen att i ett fantastiskt team få använda vår expertis på de områden vi är som starkast, där skapandeprocesser och kreativitet speglar våra arbetsdagar. Vi har den stora glädjen att skapa färdigt content som i slutändan bidrar till stark IT-säkerhet för våra kunder och användare.”

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan till erica.mechler@e-identitet.se innan 30:e september. Vänta inte med att söka, vi hoppas på att hitta vår nya kollega innan ansökningstidens slut.

Vilka är vi?

Vi ser till att du är du! Svensk e-identitet AB är ett expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag drygt 45 personer som jobbar med inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Sedan 2017 är vi en del av Visma-koncernen men är vårt eget bolag och härligt gäng som levererar produkter och tjänster i världsklass!