Stort grattis till eventets vinnare Poul och Olle!

Stort grattis till eventets vinnare Poul och Olle!

Svensk e-identitets event Logga in i framtiden blev en storslagen succé med föreläsare som lyfte viktiga och intressanta ämnen men också med Babsan som bjöd på ett glatt skratt.
Men att det skulle bli en sådan succé kunde nog inte Olle Rundlöf eller Poul Reumert räknat ut när dom efter eventet stod som vinnare av tävlingarna för nya iPhone 12 telefoner. 

Poul Reumert från Hermods var en av de 200 första som anmälde sig till eventet och fick hem en överraskningslåda fylld med godsaker samt en säkerhetsnyckel som skulle användas för att få delta i tävlingen.

I en kort intervju berättar Poul vad han tyckte om överraskningslådan och eventet.
Logga in i framtiden var ett intressant event med spännande presentationer om hur framtidens e-identitet kan komma att se ut med ett roligare upplägg. Jag uppskattade och tyckte Martin Öbergs presentation om cyberhoten var mycket intressant. Att få hem en överraskningslåda inför eventet var väldigt uppskattat samt säkerhetsnyckeln som var otroligt intressant att få testa. Jag ser fram emot nästa event, berättar Poul. 

Under eventets gång rullade en tävling med frågor tagna ur några föreläsningar som sändes under dagen där Olle Rundlöf från Region Stockholm vann för flest korrekta svar och sin motivering till varför just han skulle vinna.

“Jag har aldrig haft en egen telefon, så nu är det dags.
Jag sjöng också med i mellolåten!”

– Jag tycker det var ett bra event med bra föreläsare, mycket kände jag till sedan tidigare men en del var nytt och intressant, berättar Olle. 

Vi grattar Poul och Olle och hoppas att telefonerna och all matnyttig information från eventet kommer till användning i framtiden!

Fler nyheter