Tack för att ni loggade in i framtiden tillsammans med oss!

Nu kan du logga in i framtiden igen!

Digitalisering, säker åtkomst, AI, identifiering i tjänsten – Ja allt och lite till bjöds det på live från Uppsala Konsert & Kongress. Vi slog vi på stort och bjöd in kunder, branschkollegor och andra nyfikna till en storslagen kostnadsfri digital eftermiddagskonferens där vi lyfte allvar och seriositet i viktiga ämnen och kryddade med lite glitter och glädje.

Vi vill tacka alla som var med och gjorde vårt event, Logga in i framtiden till en lyckad eftermiddag!

Missade du någon av föreläsningarna eller vill uppleva eventet igen finns nu alla presentationer samlade här

Lenita Jansson-Herlitz, Marknadschef, Svensk e-identitet

”Jag är stolt att fått förtroendet att genomföra ett sådant här event och få göra det med glimten i ögat, för det är något som jag tror är värt mycket i tider som dessa, få göra det här på vårt fina Uppsala konsert och kongress tillsammans med er även om vi inte kunde vara på plats rent fysiskt så fick vi ändå känna en gemenskap under eftermiddagen”

Mikael Westöö, vd, Svensk e-identitet

“Vi strävar ständigt över att ligga i framkant inom inloggningslösningar och identitetslösningar därför kändes det jättekul att kunna genomföra ett sådant här event tillsammans med kunder, medarbetare och branschkollegor. En dag där vi pratade om att logga in i framtiden och hur vi ser till att du är du.

Svensk e-identitet ägs idag av Visma och tillhör Product Solutions, där vi har ett tätt samarbete med en verksamhet som heter e-Gov i Skellefteå och GIS i Kristianstad. Därför kändes det extra kul att e-Gov kunde var med och hålla ett utav passen under eventet.

Jag vill också säga att jag är oerhört stolt över alla medarbetare som har gjort den här dagen möjlig och som har varit med och byggt upp den här verksamheten.”

Jörgen Hellgren, Grundare svensk e-identitet & affärsutvecklare Product Solutions

”Jag kunde aldrig drömma om att få uppleva det här när jag Patrik Sandberg och Mikael Westöö slog oss ihop 2008 med våra vilda idéer om att skapa något nytt. Jag blir tårögd av kärlek och respekt till alla som ställt upp och bidragit till ett bra event”

Återigen stort tack till våra kunder, föreläsare och leverantörer tack också till alla medarbetare som har gjort en stor insats för att förverkliga den här dagen.

Lars-Åke “Babsan” Wilhelmsson
Stefan Fölster, vd på Reforminstitutet
Martin Öberg, Director of Security Operations, Visma
Fredrik Karlsson och Erling Sjöström från Visma
Johan Henriksson, VD på Freja eID Group
Mikael Zaman Rodin, CEO, FIDO2 and Cybersecurity Expert Ciptor
Scenteknik
UKK
Sara Bern, Produktägare SwipeCare & Key Account Manager Strikersoft 
Dennis Lundberg, Teknisk projektledare Cervera
Patrik Borup, Enhetschef E-hälsa och Myndighetsenheten Lindesbergs Kommun

Fler nyheter