Mer tid till kärnverksamheten

Olsson-e1512043703161-650x420

Hej Mikael Olsson, produktägare på Svensk e-identitet. Du påstår att era inloggningslösningar ger mer tid för kärnverksamheten. Hur då?

– I dagens digitala samhälle ställs som bekant allt högre krav på datasäkerhet i kombination med hög användarvänlighet. Samtidigt blir implementation av inloggningslösningar tyvärr ofta en långdragen och dyr historia för organisationer. Och ändå kanske de inte ens får en lösning som verkligen passar dem och deras användare bäst.

 

Vi tycker inte att kunder och användare ska behöva tänka på den bakomliggande tekniken och lägga tid på komplicerade lösningar. Vi har därför skapat en produktportfölj där vi enkelt kan leverera paketerade tjänster som kan skräddarsys efter varje kunds behov. Med vår långa erfarenhet och stora kunskap binder vi ihop olika trådar av tekniska standarder och ramverk, lagkrav, tekniska möjligheter, drift och faktiska behov och presenterar allt i ett enkelt lättförståeligt gränssnitt som är enkelt att implementera, använda och som fungerar på samma sätt oavsett om de används i en dator eller mobil enhet.